Mοιραία τελικά η πτήση της περασμένης Τετάρτης για τους Μπραντζελίνα – Τί έγινε (φωτό, vid)

Mοιραία τελικά η πτήση της περασμένης Τετάρτης για τους Μπραντζελίνα – Τί έγινε (φωτό, vid)

Μοιραία φαίνεται ότι αποδείχθηκε για το μέλλον του ζεύγους Μπραντζελίνα η πτήση της περασμένης Τετάρτης από τη Γαλλία στη Μινεσότα όταν όπως όλα δείχνουν σημειώθηκε ένα σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ, την Αντζελίνα Τζολί και τον 15χρονο γιο τους Μάντοξ.

Πηγές που επικαλείται το περιοδικό People αναφέρουν ότι ο 52χρονος ηθοποιός σε όλη τη διάρκεια της πτήσης έπινε με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να στήσει άγριο καβγά με την 41χρονη Αντζελίνα.

Ήταν εκείνη τη στιγμή που, κατά τις ίδιες πηγές, μπήκε στη μέση ο μεγαλύτερος γιος των δύο προκαλώντας την έκρηξη – την οποία ο ίδιος αρνείται – του Μπραντ Πιτ.

O Μάντοξ με τον πατέρα του από προηγούμενο ταξίδι

Η ίδια πηγή κάνει λόγο για μια κατάσταση «καβγα πατέρα-γιου» που γρήγορα «κλιμακώθηκε».

Ο ίδιος ο Πιτ, ωστόσο, είναι κατηγορηματικός ότι ο καβγάς δεν έφτασε στο σημείο να πιαστούν στα χέρια και ότι κανείς δεν τραυματίστηκε.

«Δεν χτύπησε το παιδί του στο πρόσωπο. Δεν το έκανε αυτο. Ο ίδιος ειναι απόλυτος γι’ αυτο. Έβαλε τα χέρια πάνω του γιατί ο καβγάς ήταν έντονος και κάποια στιγμή ήρθαν “μύτη με μύτη”» σημειώνει η ίδια πηγή στο People.

Στο πλευρό της Τζολί ο νεαρός Μάντοξ

Ο Αμερικανός ηθοποιός, πάντως, παρά την κατανάλωση αλκοόλ δεν ήταν «τύφλα», προσθέτει η πηγή, και θυμάται τα πάντα και γι’ αυτό τώρα, κατά τον Independent, δηλώνει έτοιμος να συνεργαστεί με το FBI το οποίο συλλέγει στοιχεία προκειμένου να καταλήξει στο αν χρειάζεται να ξεκινήσει ομοσπονδιακή έρευνα.

Σύμφωνα με συνεργάτες του ζεύγους Πιτ-Τζολί ο 52χρονος ηθοποιός μετά τις τελευταίες εξελίξεις δηλώνει τρομοκρατημένος στο ενδεχόμενο να χάσει τα παιδιά του, τα οποία μέχρι σήμερα βρίσκονται μαζί με τη μητέρα τους.

Δείτε τι λένε σήμερα για τον Μπραντ Πιτ οι δύο δημοσιογράφοι του ΤΜΖ που καλύπτουν το θέμα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.