ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γ.Βασιλείου: «Η αγάπη που μου δείχνει ο κόσμος μου δίνει δύναμη»

Γ.Βασιλείου: «Η αγάπη που μου δείχνει ο κόσμος μου δίνει δύναμη»

Ο Γιώργος Βασιλείου, ο ηθοποιός που αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο του «Ταξίαρχου Θεοχάρη» στην παλαιότερη και ιδιαίτερα επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ζωή», έπειτα από τρεις μήνες νοσηλείας, επέστρεψε στο σπίτι του.

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη μάχη του με τον καρκίνο και τόνισε πόση  δύναμη αντλεί από την αγάπη του κόσμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το παλεύω. Θέλω να πιστεύω πως είμαι όπως νιώθω. Δηλαδή καλά», εξομολογήθηκε στη Freddo.  Και πρόσθεσε: «Ύστερα από τρεις μήνες επέστρεψα σπίτι μου. Είμαι βαθύτατα συγκινημένος, γιατί πατάω και πάλι στα δικά μου εδάφη. Όλο αυτό το διάστημα είχα στο πλευρό μου τη σύζυγο μου, τον βράχο μου, καθώς και τα δύο μου παιδιά. Είχα όμως στο πλευρό μου και τους χιλιάδες φίλους με τα μηνύματα συμπαράστασης που ,μου έστελναν. Γράψε, παιδί μου, ότι τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Γράψε ότι η αγάπη τους μου δίνει δύναμη και το παλεύω. Η αισιοδοξία και οι ελπίδες πεθαίνουν τελευταίες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.