ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αποκαλυπτικά στοιχεία για τον Τ.Κάρει: «Η σύντροφός του αυτοκτόνησε γιατί την κόλλησε αφροδίσια νοσήματα»

Αποκαλυπτικά στοιχεία για τον Τ.Κάρει: «Η σύντροφός του αυτοκτόνησε γιατί την κόλλησε αφροδίσια νοσήματα»

Έναν χρόνο μετά την αυτοκτονία της Καθριόνα Γουάιτ, πρώην αγαπημένης του ηθοποιού Τζιμ Κάρεϊ, ο εν διαστάσει σύζυγος της Μαρκ Μπάρτον, κατέθεσε μήνυση εναντίον του διάσημου κωμικού υποστηρίζοντας πως ο ηθοποιός: «Χρησιμοποίησε τον τεράστιο πλούτο του και τη φήμη του ώστε να προμηθεύσει με παράνομα φάρμακα την Καθριόνα, τα οποία εν τέλει οδήγησαν στον θάνατό της. Μετά τον θάνατό της, ο κύριος Κάρεϊ έλαβε τα μέτρα του ώστε να καλύψει και να περιπλέξει τις πληροφορίες σχετικά με την ανάμειξη και την ενοχή του στον τραγικό θάνατο της κυρίας Γουάιτ».

Λίγες ημέρες αφότου μήνυσε τον Κάρεϊ για το θάνατο της 28χρονης, ο πρώην σύζυγός της επενέρχεται με νέες κατηγορίες υποστηρίζοντας πως η Γουάιτ αυτοκτόνησε επειδή ο Κάρεϊ την κόλλησε σεξουαλικά νοσήματα.

Σύμφωνα με το TMZ, o Μπάρτον υποστηρίζει πως η 28χρονη οδηγήθηκε στην αυτοκτονία καθώς είχε ανακαλύψει ότι έχει κολλήσει έρπη και γονόρροια από τον ηθοποιό, ο οποίος της ζήτησε να το κρατήσει κρυφό, κάτι που εκείνη έκανε.

Μάλιστα, ο κ. Μπάρτον φέρεται να έχει στα χέρια του σημείωμα της αδικοχαμένης make up artist στο οποίο του γράφει πως, μετά το χωρισμό από τον Κάρεϊ και επειδή έχει αυτά τα νοσήματα, δεν θα μπορούσε να βρει άλλο σύντροφο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο διάσημος ηθοποιός, δεν έχει σχολιάσει τις τελευταίες κατηγορίες όμως πηγή από το περιβάλλον του υποστηρίζει πως ο πρώην σύζυγος της Γουάιτ προσπαθεί να βγάλει χρήματα, εκμεταλλευόμενος τον τραγικό χαμό της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.