ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτοκτόνησε μέσα στο όχημά του τελικά ο γιος της Μία Φάροου, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή (φωτό)

Αυτοκτόνησε μέσα στο όχημά του τελικά ο γιος της Μία Φάροου, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή (φωτό)

Η χθεσινή είδηση ότι η Mia Farrow έχασε τον γιο της Θαντέους στα 27 του χρόνια, έχει συγκλονίσει το Hollywood. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο γιος της ηθοποιού νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και δυστυχώς κατέληξε μετά από τραυματισμό που υπέστη μέσα στο αυτοκίνητό του, σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ.

Τελικά, σήμερα, ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως πρόκειται για αυτοκτονία. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο Θαντέους υπέκυψε στα θανάσιμα τραύματα του όταν αυτοπυροβολήθηκε στον θώρακα μέσα στο όχημά του. O 27χρονος ήταν ένα από τα 10 παιδιά που έχει υιοθετήσει η ηθοποιός και ήταν παραπληγικός. Mετά την τραγική αυτή αποκάλυψη του ιατροδικαστή, η ηθοποιός έκανε την πρώτη της δήλωση μέσω των social media. 

«Είμαστε συντετριμμένοι από την απώλεια του Θαντέους, του πολυαγαπημένου μας γιου και αδερφού. Ήταν ένας υπέροχος, θαρραλέος νέος που πέρασε πολλές δυσκολίες στη σύντομη ζωή του. Μας λείπει. Σας ευχαριστούμε για τα συλλυπητήρια και τα λόγια αγάπης». 

Η ανάρτηση της ηθοποιού:

Ο Θαντέους με τη μητέρα του, Mia Farrow

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.