ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Α. Τζολί και Μπ. Πιτ: Γάμος συμφέροντος, ανοιχτή σχέση και πολυτελείς βίλες με 95.000 δολάρια νοίκι κάθε μήνα (φωτό)

Α. Τζολί και Μπ. Πιτ: Γάμος συμφέροντος, ανοιχτή σχέση και πολυτελείς βίλες με 95.000 δολάρια νοίκι κάθε μήνα (φωτό)

Οι διαστάσεις της δημοσιότητας που έχει λάβει το επικείμενο διαζύγιο της Angelina Jolie από τον Brad Pitt, είναι ανάλογες της “λάμψης” τους. Το πλέον πολυσυζυτημένο ζευγάρι του Hollywood χωρίζει και όπως είναι λογικό επικρατεί τις τελευταίες ημέρες φρενίτιδα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Φωτό / Reuters

Στη φρενίτιδα αυτή βέβαια βοηθούν και τα όσα έχουν ήδη ακουστεί, αφού δίπλα στα έτσι κι αλλιώς υπέρ-εμπορικά ονόματα των Pitt – Jolie, έχουν προστεθεί και λέξεις όπως “ναρκωτικά”, “καταχρήσεις”, “ενδοοικογενειακή βία”, “κακοποίηση ανηλίκων” και πολλές πολλές άλλες…

Φωτό / Reuters

Η τελευταία θεωρία γύρω από τον λαμπερό γάμο και το “ηχηρό” διαζύγιο έρχεται από έναν δημοσιογράφο – ερευνητή, ο οποίος λέει ανοιχτά πως ο γάμος των… Brangelina ήταν μια “απόλυτη απάτη”!

Ο Ian Halperin, περί ου ο λόγος, είχε κυκλοφορήσει ένα βιβλίο το 2009 με τίτλο “Brangelina: Η ανείπωτη ιστορία του Brad Pitt και της Angelina Jolie” κι έχει κάνει δύο τηλεοπτικές εμφανίσεις το τελευταίο εικοσιτετράωρο, στις οποίες και έριξε τη… βόμβα!

“Πήρα συνέντευξη από περισσότερους από 1.000 ανθρώπους κοντά στο ζευγάρι” είπε αρχικά στην εκπομπή Sunrise, του Sam Armytage, για να συνεχίσει: “Οι άνθρωποι που μου έδωσαν συνέντευξη, ακόμη και σήμερα λένε πως η σχέσεη ήταν ψεύτικη από την αρχή. Ήταν μια απόλυτη απάτη”.

Στην συνέχεια, μιλώντας στην εκπομπή Today Extra, ο Halperin τόνισε πως το διάσημο ζευγάρι κατασκεύασε την σχέση ώστε να διπλασιάσει την δύναμή του στο παγκόσμιο star system. “Ήθελαν να δημιουργήσουν ένα brand ισχυρότερο από οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι που έχει δει ποτέ το Hollywood, για να κερδίσουν εκατομμύρια και εκατομμύρια δολάρια και να είναι το πιο σημαντικό θέμα στα εξώφυλλα των περιοδικών κάθε εβδομάδα” συνέχισε ο ίδιος.

Φωτό / Reuters

Φωτό / Reuters

Ο συγγραφέας, που έχει γράψει ανεπίσημες βιογραφίες του Michael Jackson, του Kurt Cobain των Nirvana, αλλά και της Celine Dion, είπε επίσης πως ο PItt και η Jolie είχαν μία “ανοιχτή” σχέση.

“Υπήρχε αρκετή… εξωσχολική δραστηριότητα σε αυτό το σπίτι επειδή είναι σπάνια μαζί. Όταν ήταν χώρια, ναι, συνέβαιναν πράγματα αλλά αυτό είχε συμφωνηθεί από κοινού και χωρίς να γίνονται ερωτήσεις. Στην πραγματικότητα ό, τι συνέβαινε έμενε μεταξύ τους και είχαν αυτή τη συμφωνία για χρόνια”.

Ο δημοσιογράφος – ερευνητής δήλωσε ακόμη πως το ζευγάρι “δούλευε” εδώ και καιρό πάνω στη στρατηγική τους για το… πλάνο εξόδου. “Οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες. Σπάνια μιλούσαν, σπάνια έκαναν κοινές εμφανίσεις. Όταν βρίσκονταν κάτω από την ίδια στέγη η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη… πυροτεχνήματα “.

Μάλιστα ρίχνει τις ευθύνες γαι το χωρισμό στην Angelina Jolie, λέγοντας πως γνωρίζει αυτό το ζευγάρι καλύτερα από τον καθένα. “Φταίει η Angie Jolie. Είναι μια γυναίκα με ατζέντα, θέλει να εγκαταλείψει τις Ηνωμένες Πολιτείες, θέλει να εργαστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, θέλει να μπει στη Βουλή των Λόρδων (σ.σ. ένα από τα δύο Σώματα του Βρετανικού Κοινοβουλίου), έχει ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα εκεί. Έχει βάλει στόχο την Αγγλία”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Φωτό / Reuters

Ο Halperin, συνεχίζοντας να ρίχνει τις ευθύνες του χωρισμού στην Angelina Jolie, έφτιαξε και το… προφίλ της. “Η Jolie είναι εκρηκτική από κάθε άποψη. Ρωτήστε όλους τους πρώην της. Είναι φανταστική στο κρεβάτι, πιθανότατα ο πιο σεξουαλικός άνθρωπος που έχει δει ποτέ το Hollywood. Εάν ο Brad Pitt δεν ήταν τόσο αξιοπρεπής όσο είναι θα μπορούσε να την καταστρέψει και να θάψει την καριέρα της, επειδή ξέρει όλες τις “πιπεράτες” λεπτομέρειες για την ζωή της Angelina Jolie, οι οποίες δεν είναι… όμορφες”.

Φωτογραφία Facebook / Angelina Jolie.

Ο συγγραφέας, μάλιστα, υπογράμμισε πως το επικείμενο διαζύγιο θα είναι πραγματικά… άσχημο. “Όπως λένε οι πηγές μου θα είναι η μεγαλύτερη δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών στην ιστορία του Hollywood”.

Με όλα αυτά λοιπόν που γίνονται αυτήν την στιγμή στην ζωή της η διάσημη σταρ έχει αποφασίσει να ένα νέο παλάτι ω ΄στε να μπορέσει να ξεπεράσει τον χωρισμό της αλλά και να κρυφτεί μακριά από τα φλας των παπαράτσι.

Αυτός είναι ο κρυφός παράδεισος της Αντζελίνα Τζολί στο Μαλιμπού που θα φιλοξενεί εκείνη και τα έξι παιδιά της μετά το πολύκροτο διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ξένου Τύπου η ηθοποιός είχε νοικιάσει τη βίλα, έναντι 95.000 δολαρίων το μήνα, λίγες εβδομάδες πριν υποβάλλει την αίτηση διαζυγίου. Η έκταση 4.409 στρεμμάτων έχει πέντε κρεβατοκάμαρες και πέντε wc, ενώ η αξία του αγγίζει τα 12 εκατομμύρια δολάρια.

Η πεντάμορφη Αντζελίνα, όπως όλα δείχνουν, κάνει μόνο μελετημένες κινήσεις και φαίνεται πως όλα είναι προγραμματισμένα και κάτω από λεπτομερή σχεδιασμό.

Δείτε φωτογραφίες από την πολυτελή βίλα:

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.