Ο ψυχολόγος του Μπραντ Πιτ τον είχε ενημερώσει για τον επικείμενο χωρισμό του

Ο ψυχολόγος του Μπραντ Πιτ τον είχε ενημερώσει για τον επικείμενο χωρισμό του

Τα είχε «προβλέψει» όλα ο ψυχολόγος του Μπραντ Πιτ! «Ο γάμος σου δεν θα έχει αίσιο τέλος». Είναι γνωστό πώς οι Αμερικανοί πολίτες έχουν στενή σχέση με τον ψυχολόγο τους και η επίσκεψη στο ιατρείο είναι καθημερινή και αναγκαία. 

Ειδικά, οι διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ έχουν πολλούς λόγους για να συμβουλεύονται τους ειδικούς. 

Ο Μπραντ Πιτ από το 2012 εμπιστευόταν τον ψυχολόγο Ρον Μπαρντ, ο οποίος είχε αποκαλύψει στον διάσημο ηθοποιό ότι ο γάμος μου με την Αντζελίνα θα είχε ημερομηνία λήξης. 

Όπως αναφέρεται σε ξένο δημοσίευμα ο Μπραντ Πιτ, μόλις άκουσε την «πρόβλεψη» του ψυχολόγου του το 2014 ένιωσε συντετριμμένος και δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να πιστέψει ότι όλα αυτά τα χρόνια έχτιζε «παλάτια στην άμμο».

Ο 56χρονος ψυχολόγος όμως, ο οποίος δυστυχώς έφυγε από τη ζωή φέτος, βγήκε αληθινός! 

Πηγή αναφέρει: «Εμπιστευόταν απόλυτα τον ψυχολόγο του και κουβαλούσε την αποκάλυψη αυτή σαν βάρος στο στήθος. Ήξερε τι θα συμβεί και το περίμενε». 

Ο κορυφαίος γιατρός είχε ακόμη… ενημερώσει τον Μπραντ Πιτ ότι θα άφηνε την Τζένιφερ Ανιστον για μια άλλη γυναίκα που θα γνώριζε σε μια ταινία. 

Υπάρχουν δε και αναφορές που θέλουν την μελαχρινή καλλονή να ενοχλούνταν από την τεράστια επιρροή που είχε ο ψυχολόγος στις αντιδράσεις και τις επιλογές του. 

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.