ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η Τζολί ζητάει πίσω το δαχτυλίδι αρραβώνων αξίας … 250.000 δολαρίων

Η Τζολί ζητάει πίσω το δαχτυλίδι αρραβώνων αξίας … 250.000 δολαρίων

Ακόμη συνεχίζεται ο θόρυβος που προκλήθηκε από το άκουσμα του διαζυγίου Πιτ – Τζολί. Αυτή τη φορά,  η Τζολί στην πολυσέλιδη αίτησή της φέρεται να ζητάει  από τον πρώην πλέον σύζυγό της να της επιστρέψει όλα τα πανάκριβα κοσμήματα, ανάμεσά τους και το δαχτυλίδι αρραβώνων αξίας 250.000 δολαρίων. 

Σύμφωνα με τον «Hollywood Reporter» ο 52χρονος Πιτ για το δαχτυλίδι είχε ασχοληθεί για περισσότερο από ένα χρόνο με τον διάσημο κοσμηματοπώλη Robert Procop. Το πανάκριβο δαχτυλίδι έχει πάνω του ένα τεράστιο διαμάντι 16 καρατίων σε τετράγωνο σχήμα και κατασκευάστηκε για να ταιριάζει αποκλειστικά στα μακριά δάχτυλα της Τζολί. 

Και δεν είναι μόνο αυτό. Η κοσμηματοθήκη της Αντζελίνα έχει μέσα κομμάτια τεράστιας αξίας που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών ξεπερνούν τα 4 εκατομμύρια δολάρια.

Στα Οσκαρ του 2009 η Τζολί φορούσε κάτι τεράστια σμαραγδένια σκουλαρίκια του Lorraine Schwartz, του κοσμηματοπώλη που έφτιαξε το δαχτυλίδι αρραβώνων που χάρισε ο Κάνιε Γουέστ στην Κιμ Καρντάσιαν.

Τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια κοστίζουν 2,5 εκατ. δολ. είναι φτιαγμένα από κολομβιανά σμαράγδια και είναι 115 καρατίων. Το ασορτί του δαχτυλίδι είναι 65 καράτια κοστίζει 1 εκατ. δολάρια. 

Πάντως ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει κρατήσει τα κοσμήματα ή αν τα επέστρεψε.

Τα περισσότερα από τα κοσμήματα που φόρεσε στο κόκκινο χαλί είναι από τον διάσημο κοσμηματοπώλη του Μπέβερλι Χιλς Procop. Μάλιστα το  2010 ο Procop δημιούργησε ολόκληρη συλλογή με το όνομα της Τζολί τα έσοδα της οποίας πήγαν σε ίδρυμα για παιδιά που είχε ιδρύσει η ηθοποιός το 2006. 

Η ηθοποιός έχει πολλά κοσμήματα μεγάλης αξίας τα οποία της έχει χαρίσει ο Πιτ στα 12 χρόνια της σχέσης τους. «Το σίγουρο είναι πως και ο Μπραντ Πιτ λατρεύει τα πανάκριβα κοσμήματα και τα έβλεπε σαν επένδυση», λέει άνθρωπος του περιβάλλοντός του.

To διαμαντένιο τσόκερ με τα ασορτί που φορούσε στον «Τουρίστα» όπου πρωταγωνιστούσε με τον Τζόνι Ντεπ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κοσμήματα μεγάλης αξίας έχει στη συλλογή της η ηθοποιός και από ότι φαίνεται αν και της τα χάρισε ο Μπραντ Πιτ έχει σκοπό να τα διεκδικήσει

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.