ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μίνα Αρναούτη για το τροχαίο: «Ηταν η κακιά στιγμή…»

Μίνα Αρναούτη για το τροχαίο: «Ηταν η κακιά στιγμή…»

Μετά την ανάρτηση της μητέρας του Παντελή Παντελίδη, ακολούθησε αυτή της 31χρονης Μίνας Αρναούτη, που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ το Φεβρουάριο.

Την Παρασκευή είχε αναρτήσει στον λογαριασμό της η μητέρα του «Αν σου έμεινε τσίπα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις…Την ευκαρία στην έδωσα».

Άγνωστος παραμένει ο παραλήπτης του μηνύματος της Αθηνάς Παντελίδη, ωστόσο όμως είναι εμφανές ότι κάτι περιμένει από εκείνον. Θα μπορούσε να συμπεράνει κανείς ότι περιμένει να μιλήσει κάποιος για το τι συνέβη το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου και κάτω υπό ποιες συνθήκες έχασε ο γιος της τη ζωή του.

Το βράδυ του Σαββάτου, η Μίνα Αρναούτη, ανέβασε ένα επίσης αινιγματικό μήνυμα, στο Facebook. «Ακόμα παλεύουν να κρύψουν την αλήθεια! ”Για γέλια” που θα έλεγε και εκείνος». Τότε ένας διαδικτυακός της φίλος τη ρώτησε, «Γιατί δεν μιλάς εσύ Μίνα;», για να πάρει την απάντηση: «Μίλησα αυτό είναι. Δεν έχει άλλο!». 

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν έχει κάτι άλλο, είναι απλά τα πράγματα. ΄Ηταν η κακή στιγμή. Δεν ήταν χαζός ήταν μάγκας!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.