ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φαίνεται να είναι ο Μπραντ Πιτ μετά το χωρισμό

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φαίνεται να είναι ο  Μπραντ Πιτ μετά το χωρισμό

Δύο ολόκληρες εβδομάδες έχουν περάσει από τη μέρα που η Αντζελίνα Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, μετά από έναν άγριο καυγά που είχε με τον σύζυγό της, Μπραντ Πιτ πάνω σε ένα ιδιωτικό αεροσκάφος, και στον οποίο φέρεται να εμπλεκόταν ο 15χρονος γιος του ζευγαριού, Μάντοξ.

Ωστόσο, ο γοητευτικός Μπραντ φαίνεται πως δεν μπορεί ακόμα να «χωνέψει» αυτό που συνέβη στην οικογένειά του. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του USWeekly, o 52χρονος σταρ είναι «σε κακά χάλια» και δεν μπορεί να πιστέψει «πόσο άσχημη τροπή έχει πάρει η ζωή του». Συντετριμμένος, ο διάσημος ηθοποιός φέρεται να ξεσπά σε κλάμματα ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στη μέρα και να τηλεφωνά συνεχώς στους γονείς του και στους κοντινούς του φίλους για να τον παρηγορήσουν.

«Η μητέρα του βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία μαζί του και ο ίδιος βασίζεται πολύ και στη φιλία της μάνατζέρ του, Σίνθια Πετ Ντάντε» αναφέρει το περιοδικό, επισημαίνοντας ότι τον διάσημο ηθοποιό παρακολουθεί ψυχολόγος, κάτι που ισχύει επίσης και για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Μπραντζελίνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως επισημαίνει το περιοδικό, κάτι που «στοίχισε» ιδιαίτερα στον Πιτ ήταν το γεγονός ότι δεν περίμενε την αποφασιστική αυτή κίνηση της Αντζελίνα αλλά και το timing της αίτησης διαζυγίου. «Η Τζολί υπέβαλε τα χαρτιά μόλις λίγα λεπτά προτού κλείσουν τα δικαστήρια το βράδυ της Δευτέρας. Ο Μπραντ δεν είχε καν δικηγόρο. Είχε απειλήσει ξανά στο παρελθόν με διαζύγιο αλλά εκείνος δεν πίστευε ποτέ ότι θα έφτανε τόσο μακριά», ανέφερε μια πηγή του UsWeekly.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.