ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Βάσω Λασκαράκη μιλά για αυτό που συνέβη με το Mega!

Η Βάσω Λασκαράκη μιλά για αυτό που συνέβη με το Mega!

Η ηθοποιός έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό μέσα από την «Πολυκατοικία» που προβλήθηκε από το κανάλι 

Η Βάσω Λακσαράκη έγινε διάσημη στο ελληνικό κοινό μέσα από την «Πολυκατοικία» που προβλήθηκε από το MEGA. Πώς νιώθει η ηθοποιός με όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κανάλι που την έκανε γνωστή; Διαβάστε τι δήλωσε σε συνέντευξη της στην εφημερίδα Αγορά.

«Με θλίβει πολύ αυτό που συνέβη τώρα, γιατί θυμάμαι ακόμη την πρώτη μέρα που βγήκε το MEGA στον «αέρα» το ’89. Ουσιαστικά, εγώ γνωστή στον κόσμο έγινα μέσα από την Πολυκατοικία και με στενοχωρεί πολύ αυτή η κατάσταση στο κανάλι. Ως ηθοποιός, έχω περισσότερες πιθανότητες να βρω δουλειά στα σίριαλ ενός νέου καναλιού, το μεγάλο πρόβλημα το έχει το τεχνικό επιτελείο των καναλιών που πολύ δύσκολα θα απορροφηθεί κάπου αλλού.»

Με όλα αυτά που συμβαίνουν πια στη δουλειά της, σκέφτηκε να τα παρατήσει; «Ευτυχώς από το 2008 μέχρι σήμερα δεν έχω σταματήσει να δουλεύω, με εξαίρεση βέβαια τη χρονιά που γέννησα την κόρη μου. Ναι μεν υπήρχαν δυσκολίες, αλλά δεν έφτασα στο σημείο να σκεφτώ ένα plan b.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπήρξαν στιγμές της ζωής της που έμεινε χωρίς λεφτά; «Εννοείται, την πρώτη εποχή που κατέβηκα στην Αθήνα και ήμουν τελείως μόνη μου. Μόλις είχα ξεκινήσει γυρίσματα στην «Πολυκατοικία» και περίμενα με μεγάλη αγωνία πότε θα πληρωθώ. Τους είχα παρακαλέσει, λοιπόν, να μου δώσουν μια προκαταβολή, γιατί δεν θα μπορούσα αλλιώς να καλύψω τα έξοδα μου για να έρθω στο γύρισμα. Με λυπήθηκαν οι άνθρωποι και κάτι μου έδωσαν!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.