ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

O «Matt Damon» σε μια φωτογραφία ενός γάμου το 1961

O «Matt Damon» σε μια φωτογραφία ενός γάμου το 1961

Οι θαυμαστές του διεθνούς φήμης αμερικανού ηθοποιού έχουν στρέψει την προσοχή τους σε μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται ένας «δίδυμος» του σταρ του Χόλιγουντ, η οποία ελήφθη πριν από 55 χρόνια.

Ο ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στην ταινία «Mars» («Αποστολή Διάσωσης») και ενσάρκωσε τον πράκτορα της CIA Jason Bourne «εμφανίζεται» σε μια φωτογραφία που ελήφθη τον Φεβρουάριο του 1961. Με την πρώτη ματιά, την απίστευτη ομοιότητα του Matt Damon με τον άνθρωπο της φωτογραφίας φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι το ταξίδι στο χρόνο μπορεί να είναι αληθινό. Ωστόσο, τα φαινόμενα απατούν και η φωτογραφία έχει μια άλλη ιστορία.

Ο «δίδυμος» του 46χρονου ηθοποιού είναι ένας άνθρωπος, 75 ετών σήμερα και ζει στο Σιάτλ, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Daily Mail». Την φωτογραφία ανέβασε ένας χρήστης του Reddit και ελήφθη την ημέρα του γάμου των γονέων του. Ο νεαρός άνδρας έγραψε ότι οι γονείς του «ήταν πολύ καλά μαζί» μέχρι το θάνατο της μητέρας του, τον περασμένο χρόνο, και προσέθεσε ότι ο πατέρας του «εξακολουθεί να προσπαθεί να το συνηθίσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.