Σε γειτονιά που είναι αόρατη ακόμα και από το Google Street View μετακόμισε η Α.Τζολί

Σε γειτονιά που είναι αόρατη ακόμα και από το Google Street View μετακόμισε η Α.Τζολί

Στην πιο ιδιωτική γειτονιά του πλανήτη, στο Hidden Hills, μετακόμισε η Ατζελίνα Τζολί και όπως μεταδίδει ο Guardian και η Daily Mail είναι τόσο μυστική και καλά προστατευμένη που δεν είναι ορατό ούτε στο Google Street View. 

H Aντζελίνα Τζολί και τα παιδιά της βρίσκονται πλέον στο Hidden Hills και κατοικούν σε μια πολυτελή βίλα η οποία σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι αυτή στην παρακάτω φωτογραφία

To νέο σπίτι της Τζολί

To σπίτι αυτό ενοικιάστηκε έναντι 30.000 δολαρίων το μήνα και βρίσκεται στους καταπράσινους περιφραγμένους και καλά φρουρούμενους λόφους του συγκροτήματος. Γείτονες της Τζολί είναι μεταξύ άλλων οι Kim Kardashian και Kanye West, Drake, Jennifer Lopez και Miley Cyrus. Η ιστοσελίδα του Hidden Hills αναφέρει πως δεν υπάρχουν φώτα στους δρόμους και πως στις εκτάσεις κυκλοφορούν άλογα, λάμα και στρουθοκάμηλοι.  

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνολικά υπάρχουν 648 κατοικίες και οι ένοικοι είναι 2000 ενώ η ίδρυση του Hidden Hills έγινε πριν από 60 χρόνια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει η Daily Mail, η Τζολί επέλεξε το σπίτι για την πλήρη προστασία και ιδιωτικότητα που παρέχει, κάτι απαραίτητο για την περίοδο που διανύει μετά το πολύκροτο διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.