ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δείτε την φωτογραφία της Τζένιφερ Λόπεζ που συγκέντρωσε 1 εκατ. like

Δείτε την φωτογραφία της Τζένιφερ Λόπεζ που συγκέντρωσε 1 εκατ. like

Μπορεί να είναι πολυάσχολη, ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό που έχει τα γυρίσματα της σειράς του δικτύου NBC «Shades of Blue», ωστόσο, η Τζένιφερ Λόπεζ πάντα βρίσκει χρόνο για τα πιο σημαντικά πρόσωπα στη ζωή της: τον γιο της Μάξ και την κόρη της Έμ που είναι δίδυμοι.

Η 47χρονη σταρ μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στο Instagram ένα τρυφερό snapshot που τράβηξε, αγκαλιά στον καναπέ με τον 8χρονο γιο της.

Η φωτογραφία αυτή κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατ. like στο Instagram και στο Facebook μέσα σε μόλις λίγες ώρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.