ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η συνάντηση της Κατερίνας Καινούργιου με τον πρώην σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Η συνάντηση της Κατερίνας Καινούργιου με τον πρώην σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής της ότι το βράδυ του Σαββάτου είχε μία τυχαία συνάντηση με τον νεαρό επιχειρηματία

Μία τυχαία συνάντηση με τον πρώην σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, είχε η Κατερίνα Καινούργιου, το βράδυ του Σαββάτου.

Η παρουσιάστρια του «Φτιάξε Καφέ να στα Πω», μιλώντας με τον Θέμη Μάλλη, μίλησε για τη συνάντησή της με τον νεαρό επιχειρηματία.

«Θα μου πεις τι έκανες το Σάββατο το βράδυ; Από τη στιγμή που σε άφησα και μετά;», τη ρώτησε ο Θέμης Μάλλης.

«Καλέ τίποτα! Πήγα σε ένα μαγαζί και ήταν και ο πρώην μου. Σιγά το πράγμα. Δεν μπορώ να απολογούμαι! Τα νεύρα μου τώρα!», απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.