Δείτε ποιες σύγχρονες «βασίλισσες» του Χόλυγουντ είχαν αρχικά «κοπεί» ως… άσχημες (εικόνες)

Δείτε ποιες σύγχρονες «βασίλισσες» του Χόλυγουντ είχαν αρχικά «κοπεί» ως… άσχημες (εικόνες)

Όπως είναι γνωστό το Χόλυγουντ εκτός από βιομηχανία θεάματος είναι και μια βιομηχανία που για να μπει κάποιος θα πρέπει να έχει κάποιες προϋποθέσεις και η εξωτερική εμφάνιση είναι η βασικότερη.

Οσο και αν δύσκολο για κάποιον να το φανταστεί διάσημοι ηθοποιοί στην αρχή της καριέρας τους «έφαγαν πόρτα» από το Χόλιγουντ εξαιτίας της εξωτερικής τους εμφάνισης. Βέβαια η επινομή τους τούς δικαίωσε και σήμερα είναι από τους πιο περιζήτητους και ταλαντούχους.

Μέριλ Στριπ

Είναι η ηθοποιός που έχει τις περισσότερες υποψηφιότητες για Οσκαρ. Ομως το 1976 όταν πήγε στην οντισιόν για την ταινία King Kong ο παραγωγός ρώτησε το γιο του στα ιταλικά:

«Γιατί μου φέρατε αυτό το άσχημο πράγμα εδώ;». Ετοιμόλογη η Μέριλ Στριπ του απάντησε επίσης στα ιταλικά: «Συγγνώμη που δεν είμαι αρκετά όμορφη για τον Κing Kong».

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ 

Η ηθοποιός θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας ως η φασιονίστα Κάρι Μπράτσο της σειράς Sex and the City. Πριν όμως εδραιωθεί στο χώρο του θεάματος είχε δεχθεί σκληρές κριτικές για την εξωτερική της εμφάνιση. Μάλιστα το 2008 το περιοδικό Maxim της είχε χαρακτηρίσει ως την πιο «Μη ελκυστική Γυναίκα εν ζωή».

Μίνκα Κέλι

Στα 19 της χρόνια η Μίνκα Κέλι έκανε τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική. Τότε ήταν που της χτύπησε τη πόρτα το περιοδικό Playboy.

O υπεύθυνος του περιοδικού όμως της είχε πει ότι για να γίνει η φωτογράφηση θα έπρεπε με τη βοήθεια πλαστικών χειρουργών να κάνει το σώμα πιο χυμώδες και ζουμερό. Η Κέλι απέρριψε την πρόταση και δεν φωτογραφήθηκε ποτέ…

Τζέσικα Τσάστειν

Μπορεί να μην είναι από τις πιο όμορφες ηθοποιούς είναι όμως σίγουρα από τις πιο ελκυστικές και ταλαντούχες.

«Μόνο τα τελευταία πέντε χρόνια οι άνθρωποι μου λένε ότι είμαι ελκυστική. Νωρίτερα δεν γύρναγαν να με κοιτάξουν. Σε πολλές οντισιόν έχανα δουλειές γιατί δεν τυς άρεσα», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. 

Γουινόνα Ράιντερ

Ηταν από τις πιο όμορφες ηθοποιούς των ’80s και ’90s. Όπως όμως εξομολογείται η ίδια στη διάρκεια μιας οντισιόν γυρνάει ο σκηνοθέτης και πρωτοφανή ωμότητα της λέει:

«Άκου παιδί μου. Δεν μπορείς να γίνεις ηθοποιός. Δεν το έχεις. Δεν είσαι αρκετά όμορφη για την μεγάλη οθόνη. Καλύτερα να τα παρατήσεις και να γυρίσεις στο σχολείο σου».

Ρις Γουίδερσπουν

Οταν πάτησα το πόδι μου στο Χόλιγουντ τα πρώτα χρόνια αυτά που άκουγα συνεχώς ήταν: «Δεν κάνει για τη δουλειά αυτή, δεν είναι αρκετά όμορφη, είναι κοντή, δεν είναι αρκετά έξυπνη», λέει με παράπονο η ηθοποιός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ρις λέει πως για να το ξεπεράσει δεν έδινε σημασία και έκλεινε τα αυτιά της. «Δούλευα σκληρά και έκανα ότι καλύτερο μπορούσα, αδιαφορούσα για τα σχόλια των άλλων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.