ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Δεν έχω καθόλου κοινωνική ζωή» ομολογεί η Βικτώρια Μπέκαμ

«Δεν έχω καθόλου κοινωνική ζωή» ομολογεί η Βικτώρια Μπέκαμ

Η σχεδιάστρια δηλώνει ότι προτεραιότητα στη ζωή της είναι ο σύζυγός της, Ντέιβιντ Μπέκαμ και τα παιδιά της

Είναι σχεδιάστρια, μητέρα και σύζυγος. Η Βικτόρια Μπέκαμ παρά τις υποχρεώσεις που έχει, προτιμά να αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο της στην οικογένειά της, αφήνοντας κατά μέρος την κοινωνική ζωή.

Όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα του Ηνωμένου Βασιλείου Sunday People: «Δεν έχω καθόλου κοινωνική ζωή. Τα τέσσερα μου παιδιά και ο Ντέιβιντ είναι η πρώτη μου προτεραιότητα. Όταν έχουμε κάποια εκδήλωση η συνάντηση με τους δασκάλους είμαι εκεί. Ο Ντέιβιντ κι εγώ σπάνια απουσιάζουμε και οι δυο μαζί. Είμαστε εκεί όταν τα παιδιά κάνουν τις εργασίες τους, την ώρα του μπάνιου και την ώρα του ύπνου».

Στην πραγματικότητα προτιμά να κάνει όλες τις δουλειές μιας μαμάς μαζί με τον σύζυγό της ή και μόνη εάν αυτό χρειαστεί. Η Μπέκαμ παίρνει από το σχολείο καθημερινά την 5χρονη κόρη της Χάρπερ. «Το να πληρώνει κανείς κάποιον για να κάνει αυτές τις δουλειές για να κάνει την ζωή του πιο εύκολη δεν το θεωρώ λάθος, αλλά για μένα είναι σημαντικό να τα κάνω η ίδια», δήλωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κι όλα αυτά ενώ στη φετινή εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης παρουσίασε μία επιτυχημένη συλλογή ρούχων για την εταιρείας της, ενώ βρήκε χρόνο να επισκεφτεί μαζί με τον γιο της Μπρούκλιν την Κένυα για μία φιλανθρωπική αποστολή της οργάνωσης UNAIDS.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.