ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πάολα: «Πάω άνετα να πετάξω μία μολότοφ! Είμαι αντιδραστικό παιδί»

Πάολα: «Πάω άνετα να πετάξω μία μολότοφ! Είμαι αντιδραστικό παιδί»

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αποκαλύπτει ότι δεν ψηφίζει αλλά δηλώνει έτοιμη να πετάξει μία μολότοφ

Η Πάολα, λίγες ημέρες πριν την προγραμματισμένη πρεμιέρα της με τον Σάκη Ρουβά, μίλησε στην κάμερα του «Πρω1νού». Στη συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε ότι δεν ψηφίζει, αλλά την ίδια στιγμή δηλώνει έτοιμη να πετάξει μία μολότοφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι πολιτικοποιημένη; «Όχι! Σου φαίνομαι για τέτοιο τυπάκι; Δεν ψηφίζω! Κακό αυτό. Ξέρεις κάτι; Αν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι, όχι από αυτούς, από εμάς τους ίδιους, να πάω να ψηφίσω! Μα κοιμόμαστε όρθιοι όλοι! Δεν ξέρω αν μας ψεκάζουν. Δεν το δέχομαι εγώ αυτό το πράγμα. Γιατί όταν βλέπεις τη γκόμενα σου με άλλον, γιατί γίνεσαι θηρίο; Που να μην πω τι στην κάνει την γκόμενα σου! Εμάς που μας κάνουν όλους το ίδιο πράγμα, γιατί δεν αντιδράς; Ο ψεκασμός δεν ισχύει όταν σου παίρνουν την γκόμενα; Γι’ αυτό δεν πάω να ψηφίσω…Πάω όμως άνετα, να πετάξω μία μολότοφ. Θα μου πεις: ”Τι είναι αυτό που λες τώρα; Είσαι χαζή;”. Όχι είμαι αντιδραστικό παιδί», είπε η Πάολα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.