«Όραμα Ελπίδας»: Το event στο οποίο πήγαν 300 γνωστές Ελληνίδες κυρίες (φωτό)

«Όραμα Ελπίδας»: Το event στο οποίο πήγαν 300 γνωστές Ελληνίδες κυρίες (φωτό)

Ετσι, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας συναντήθηκαν η Νατάσα Καραμανλή με την Αντα Παπανδρέου, η Φώφη Γενννηματά, η Ντόρα Μπακογιάννη, η Ολγα Κεφαλογιάννη, η Αλεξία Μπακιογιάννη, η Αφροδίτη Δορίτη, η Ευγενία Μανωλίδου, η Κάτια Ζυγούλη και 300 ακόμη γνωστές κυρίες στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων στην Αθήνα, εκφράζοντας έτσι την κοινωνική τους ευαισθησία και δηλώνοντας την αλληλεγγύη τους και την υποστήριξή τους στα άρρωστα παιδιά.

Χρυσή Βαρδινογιάννη, Αλεξία Βαρδινογιάννη, Μαρίνα Αντσακλή, Όλγα Κεφαλογιάννη, Αλεξία Μπακογιάννη

Ειρήνη Νταϊφά, Μαρία Δοξιάδη, Ευγενία Μανωλίδου

Νατάσα Καραμανλή, Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Άντα Παπανδρέου, Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Αφροδίτη Δωρίτη (σύζυγος του Γιάννη Πλακιωτάκη), Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Ντόρα Μπακογιάννη, Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Φώφη Γεννηματά Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Κάτια Ζυγούλη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.