«Έσπασε» καρδιές πάλι η Ρία Αντωνίου με λαμπερή εμφάνιση στη Ρώμη – Και pole dancing στην ιταλική τηλεόραση (φωτό, βίντεο)

«Έσπασε» καρδιές πάλι η Ρία Αντωνίου με λαμπερή εμφάνιση στη Ρώμη – Και pole dancing στην ιταλική τηλεόραση (φωτό, βίντεο)

Η Ρία Αντωνίου λικνίζεται στον στύλο και κόβει την ανάσα των τηλεθεατών σε σόου της ιταλικής τηλεόρασης. Η ξανθιά καλλονή που πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί  του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ρώμης, τα έδωσε όλα με τον χορό της, στο σόου «Colorado».

Η πανέμορφη Ρία εμφανίστηκε στο stage φορώντας ένα σέξι μαύρο κορμάκι και ζαρτιέρες και αφέθηκε στον ρυθμό της μουσικής. Το καλλίγραμμο κορμί της και οι αισθησιακές κινήσεις της, ανέβασαν τους παλμούς του ανδρικού πληθυσμού.

Τα τελευταία χρόνια η Ρία Αντωνίου ζει μόνιμα στην Ιταλία και έχει συμμετέχει σε  διαφημίσεις, ιταλικά show και ταινίες, στην γειτονική χώρα.

Το τελευταίο «χτύπημα» της ήταν η εμφάνιση της με μία μακριά μαύρη τουαλέτα με εντυπωσιακό μπούστο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ρώμης.

 

Che cosa sta guardando lo stilista Guillermo Marriotto?? #compagniadellabellezza #damianiofficial

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ria antoniou (@riaantonioy) στις

Οκτ 20, 2016, 3:57μμ PDT

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.