ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σήμερα είναι τα γενέθλια της Κιμ Καρντάσιαν – Δείτε τα πόσα κλείνει (φωτό)

Σήμερα είναι τα γενέθλια της Κιμ Καρντάσιαν – Δείτε τα πόσα κλείνει (φωτό)

Ο κόσμος της σοουμπίζ δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος μετά το πέρασμα της πασίγνωστης τηλεπερσόνας Κιμ Καρντάσιαν η οποία άλλαξε μια για πάντα τον τρόπο με τον οποίο οι celebrities ολόκληρου του πλανήτη επικοινωνούν με το κοινό τους και προωθούν τις αγαπημένες τους εταιρείες — με το αζημίωτο φυσικά — βάζοντας τα γυαλιά σε όσους την χαρακτηρίζαν «διάττοντα αστέρα».

Σήμερα όμως η Κιμ Καρντάσιαν έχει την τιμητική της καθώς έχει γενέθλια.

Κάθε προκλητική εμφάνισή της κάνει τον γύρο του κόσμου και κάθε ανάρτησή της γίνεται αμέσως viral από τα 83 εκατομμύρια followers της στα κοινωνικά δίκτυα. Η Κιμ είναι μια εκατομμυριούχος τηλεπερσόνα, αλλά και μια 36χρονη αρμενικής καταγωγής με το υπερόπλο της επικοινωνίας ανά χείρας.

Ίσως να μην είναι τα πιο ευχάριστα γενέθλια της ζωής της μετά την ένοπλη ληστεία στις 3 Οκτωβρίου, στο διαμέρισμα όπου διέμενε στο Παρίσι, στο No Adress Hotel, φαίνεται να έχει κλονίσει την ψυχολογία της διάσημης τηλεπερσόνας, η οποία έχει αλλάξει εντελώς τις συνήθειές της.

Ακόμα προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ. Έκανε unfollow κάποιους λογαριασμούς που ακολουθούσε στο twitter. Όπως έγινε γνωστό στις 6 Οκτωβρίου, τα γυρίσματα της σειράς Keeping Up With The Kardashians που παίζεται στο Ε! πάγωσαν επ’ αόριστον, ενώ έχει ακυρώσει όλες τις δημόσιες εμφανίσεις που είχε προγραμματισμένες. Όταν παπαράτσι προσπάθησαν να την απαθανατίσουν έξω από το σπίτι της, επιδίωξε να τους αποφύγει. Πλέον στις μετακινήσεις που κάνει συνοδεύεται πάντα από bodyguard, κάτι που δεν συνέβαινε παλιότερα.

Μάλιστα, σύμφωνα με ανθρώπους του στενού της περιβάλλοντος για πρώτη φορά, δε θα τα γιορτάσει με ένα μεγάλο glamorous πάρτι, αλλά σε ένα πολύ πριβέ πάρτι χαμηλών τόνων για τα δεδομένα της, παρέα με πολύ στενούς φίλους και αγαπημένους συγγενείς.

jp-1

kim-kardashian-instagram-6

Kim-Kardashian-Pregnant

kim-kardashian-butt-is-not-55-inches-lead

Kim-K-bum-MAIN

Kim-Kardashian-Facebook13

kim-kardashian-sexy

2aridy-l-610x610-belt-kimkardashian-sexy-black-keepingkardashians-leotard-gorgeous

kim-kardashian-selfie-2

kim-kardashian-nude-selfie-instagram

kim-kardashian-650

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.