ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χώρισε με τον αρραβωνιαστικό της μετά από 10 μήνες σχέσης η Μάραια Κάρεϊ – Της χάρισε το δαχτυλίδι αξίας 10 εκ. δολαρίων (φωτό)

Χώρισε με τον αρραβωνιαστικό της μετά από 10 μήνες σχέσης η Μάραια Κάρεϊ – Της χάρισε το δαχτυλίδι αξίας 10 εκ. δολαρίων (φωτό)

Η γνωστή Αμερικανίδα τραγουδίστρια Μαράια Κάρεϊ είναι και επίσημα πλέον πάλι single καθώς ο ζάμπλουτος ιδιοκτήτης καζίνο Τζέιμς Πάρκερ — όπως αναφέρουν δημοσίευματα του αυστραλιανού Τύπου — παράτησε την διάσημη τραγουδίστρια αλλά της επιτρέπει να κρατήσει το μονόπετρο δαχτυλίδι αρραβώνων αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού. Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο λόγος του χωρισμού έχει να κάνει με το νέο ριάλιτι στο οποίο πρωταγωνιστεί η τραγουδίστρια. Ο Πάρκερ ήταν αντίθετος με την απόφασή της να συμμετέχει σε αυτό το σόου και κυρίως ήταν αντίθετος με το γεγονός ότι θα έβγαινε προς τα έξω η προσωπική τους ζωή. «Ήταν κάτι που τον ενοχλούσε αφόρητα». 

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Ιανουάριο μετά από ένα χρόνο σχέσης. Η Μάραια είχε βρει στο πρόσωπο του Πάρκερ τη σταθερότητα και την ασφάλεια που αναζητούσε.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545; min-height: 14.0px}

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
 Ο αρραβωνιαστικός την άφησε στα κρύα του λουτρού!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.