ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Επίσκεψη της πρώην βασίλισσας Σοφίας στους αρχαιολογικούς χώρους του Ρεθύμνου

Επίσκεψη της πρώην βασίλισσας Σοφίας στους αρχαιολογικούς χώρους του Ρεθύμνου

H πρώην βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία, μαζί με την αδελφή της, Ειρήνη επισκέφτηκαν σήμερα τον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της Αρχαίας Ελεύθερνας  και ξεναγήθηκαν από τον καθηγητή Νίκο Σταμπολίδη, ο οποίος πραγματοποιεί τις ανασκαφές στην περιοχή.

Η ξενάγηση πραγματοποιήθηκε κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας και χωρίς δημοσιογραφική κάλυψη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σοφία της Ισπανίας εξέφρασε την διάθεση για προβολή των ανασκαφών και του μουσείου και στη χώρα της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως η πρώην βασίλισσα βρίσκεται στην Κρήτη από την περασμένη Τρίτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.