ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η 35χρονη ηθοποιός και ακτιβίστρια που έχει «κλέψει» την καρδιά του Πρίγκιπα Χάρι (φωτό)

Η 35χρονη ηθοποιός και ακτιβίστρια που έχει «κλέψει» την καρδιά του Πρίγκιπα Χάρι (φωτό)

Η προσωπική ζωή του 32χρονου πρίγκιπα Χάρι αποτελεί αγαπημένο αντικείμενο για σκανδαλοθηρικά ΜΜΕ της Βρετανίας. Τώρα έχουν έναν λόγο παραπάνω καθώς η 35χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να έχει κλέψει την καρδιά του γαλαζοαίματου.

Πηγή κοντά στον πρίγκιπα, την οποία επικαλείται η Express αναφέρει ότι η σχέση είναι σε πρώιμο στάδιο ακόμη, αλλά ήδη η ηθοποιός έχει πάρει τα μυαλά του 32χρονου που ενσαρκώνει την Ρέιτσελ Ζέιν στη σειρά «Suits». Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι δυο τους περνάνε καλά μαζί αλλά ο εκείνος θέλει να προστατεύσει τη σχέση από τα «αδιάκριτα» μάτια.

Οι δυο τους λέγεται ότι γνωρίστηκαν στο Τορόντο τον περασμένο Μάιο, όπου η Μαρκλ βρισκόταν για τα γυρίσματα και εκείνος πήγε για να προωθήσει την αθλητική διοργάνωση Invictus Games.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, από τότε εκείνη ταξίδεψε αρκετές φορές στο Λονδίνο για να τον επισκεφθεί. Μάλιστα, κατά τη διαμονή της εκεί- πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, φιλοξενήθηκε στο παλάτι του Κένσινγκτον και γνωρίστηκε με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον.

Η ηθοποιός υπήρξε παντρεμένη στο παρελθόν. Το 2011 παντρεύτηκε με τον κινηματογραφικό παραγωγό Τρέβορ Ένγκελσον στην Τζαμάικα, αλλά τρία χρόνια αργότερα χώρισαν. Πέρα από την υποκριτική, με την οποία ήρθε σε επαφή από μικρή, στο πλατό της σειράς «Παντρεμένοι με παιδιά» στην οποία ο πατέρας της ήταν διευθυντής φωτογραφίας, η Μαρκλ έχει και έντονη ακτιβιστική και φιλανθρωπική δράση, κάτι το οποίο έχουν κοινό με τον πρίγκιπα Χάρι.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Μάλιστα έχει ταξιδέψει στη Ρουάντα, ενώ εμπλέκεται και στο πρόγραμμα του ΟΗΕ για τις γυναίκες, μαζί με την Αντζελίνα Τζολί και την Έμμα Γουότσον. m5m6 Ποια είναι η μελαχρινή που έχει ξελογιάσει τον πρίγκιπα Χάρι m2 m3

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
m4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.