ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Χόλυγουντ: O Βαλ Κίλμερ πάσχει από καρκίνο του φάρυγγα (φωτό)

Χόλυγουντ: O Βαλ Κίλμερ πάσχει από καρκίνο του φάρυγγα (φωτό)

Ο Μάικλ Ντάγκλας αποκάλυψε τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία του φίλου του Βαλ Κίλμερ, μετά από αρκετούς μήνες εικασιών που ακολούθησαν την επέμβαση τραχειοστομίας, στην οποία υποβλήθηκε. 

Ο Ντάγκλας, σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως ο 56χρονος Κίλμερ βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση τα τελευταία δυο χρόνια, ενώ τα πράγματα δεν φαίνονται τόσο αισιόδοξα στην περίπτωσή του. Ο Μάικλ Ντάγκλας αναφέρθηκε και στην δική του προσωπική εμπειρία, καθώς ο ίδιος κέρδισε τη μάχη με τον καρκίνο πριν λίγα χρόνια.

Ο 72χρονος ηθοποιός δήλωσε: «Ο Βαλ είναι ένας καταπληκτικός τύπος, ο οποίος περνά ακριβώς ο,τι πέρασα και εγώ και τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά για αυτόν. Προσεύχομαι για αυτόν. Αυτός είναι ο λόγος που δεν μαθαίνετε κάτι για τον Βαλ τελευταία».

Από την πλευρά του Κίλμερ δεν έχει δημοσιοποιηθεί κάποιου είδους απάντηση στις πρόσφατες δηλώσεις του συναδέλφου του, Μάικλ Ντάγκλας.

Φήμες για την υγεία του Κίλμερ και για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο έχουν κυκλοφορήσει αρκετές φορές, αν και ο ίδιος έχει διαψεύσει κάτι τέτοιο. Μάλιστα, ο Βαλ Κίλμερ τον περασμένο Οκτώβριο, δημοσίευσε στο Facebook ένα κείμενο, με το οποίο εξηγούσε πως δεν πάσχει από καρκίνο του φάρυγγα, αλλά υποβλήθηκε σε μια επέμβαση, η οποία του προκάλεσε πρήξιμο στον λαιμό.

Γεγονός είναι, ωστόσο, πως ο 56χρονος ηθοποιός σε πρόσφατες εμφανίσεις του, φαίνεται αδυνατισμένος, ενώ καλύπτει την περιοχή του λαιμού του μπροστά στους παπαράτσι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.