Τζ. Άνιστον: «Έχω δουλέψει πολύ σκληρά δεν έχουν δικαίωμα να με μειώνουν ως θλιβερή και άτεκνη γυναίκα» (εικόνες)

Τζ. Άνιστον: «Έχω δουλέψει πολύ σκληρά δεν έχουν δικαίωμα να με μειώνουν ως θλιβερή και άτεκνη γυναίκα» (εικόνες)

Απάντηση σε όσους διαχρονικά την έχουν επικρίνει για τις αποτυχίες στην προσωπική της ζωή και το γεγονός ότι δεν έχει κάνει ακόμα παιδιά επεφύλλασσε η ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον.

Στις 5 Αυγούστου, η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux, γιόρτασαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους. Η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο Marie Claire εξηγεί ότι ήξερε ότι ο Theroux ήταν ο κατάλληλος για εκείνη γιατί μαζί του μπορούσε να είναι ο εαυτός της.

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι αισθάνομαι πολύ άνετα μαζί του. Δεν υπάρχει μέρος του εαυτού μου που να μην αισθάνομαι άνετα να εκθέσω σε εκείνον. Και εκείνος βγάζει το καλύτερο κομμάτι του εαυτού μου, γιατί τον αγαπώ τόσο πολύ. Και ο Theroux είναι τόσο καλός άνθρωπος. Με πονάει να σκεφτώ οτιδήποτε θα μπορούσε να τον πληγώσει».

Όταν η Jennifer Aniston έγραψε το ισχυρό άρθρο για τη διαπόμπευση που έχει υποστεί όλα αυτά τα χρόνια, δεν είχε τίποτα να χάσει, όπως λέει η ίδια στο περιοδικό.

«Η οικογενειακή μου κατάσταση μου είχε διαπομπευτεί. Το διαζύγιό μου είχε διαπομπευτεί. Το γεγονός ότι δεν είχα σύντροφο είχε διαπομπευτεί. Οι θηλές μου είχαν διαπομπευτεί» τόνισε.

«Γιατί κοιτάζουμε τις γυναίκες μέσα από αυτό το πρίσμα; Γιατί εμείς το δεχόμαστε; Απλά σκέφτηκα: Έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά σε αυτή τη ζωή και αυτή την καριέρα για να με μειώνουν σε έναν θλιβερό, άτεκνο άνθρωπο» πρόσθεσε η ηθοποιός. aniston3 aniston2

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
aniston4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.