ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Α. Τζολί: Όργια και στήριξη σε Χίλαρι Κλίντον (φωτό)

Α. Τζολί: Όργια και στήριξη σε Χίλαρι Κλίντον (φωτό)

Σε «κόκκινο» συναγερμό βρίσκεται αυτήν την στιγμή το επικοινωνιακό επιτελείο της διάσημης ηθοποιού Αντζελίνα Τζολί καθώς όχι μόνο προσπαθούν να διαχειριστούν την ήττα της Χίλαρι Κλίντον — καθώς ήταν ένθερμη οπαδός της — αλλά και γιατί ξέσπασε ένα νέο σκάνδαλο με δεκάδες λαμπερά ονόματα του Χόλιγουντ να απολαμβάνουν ερωτικά παιχνίδια σε μια πριβέ λέσχη διασήμων και ισχυρών.

Περιβόητη για τα πάρτι οργίων που διοργανώνει κάθε μήνα είναι η λέσχη Snctm, επίσης γνωστή για τα μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ που κατά καιρούς περνάνε με κάθε μυστικότητα τις πύλες της. 

Εκτός από διάσημα μοντέλα και πλούσιους επιχειρηματίες τακτικοί πελάτες είναι και οι ηθοποιοί όπως η Αντζελίνα Τζολί, Μπράντ Πιτ, Γκουίνεθ Πάλτροου και ο παρουσιαστής Μπιλ Μάχερ. 

Το διάσημο ζευγάρι επισκέφτηκε την λέσχη λίγους μόνο μήνες πριν από τον χωρισμό τους ενώ για να αποκρύψουν την ταυτότητα τους φόρεσαν μάσκες όπως στην ταινία  «Eyes Wide Shut» όπου είχαν πρωταγωνιστήσει η Νικόλ Κίντμαν και Τομ Κρούζ αποκαλύπτει στο radaronline πηγή με γνώση των γεγονότων. 

«H Αντζι ξεκίνησε να έρχεται μόνη», αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας στο Radar. «Ζήτησε μια γυναίκα να φορέσει ένα strap-on, για άλλη γυναίκα να τη χαϊδεύει με φτερό στα γεννητικά της όργανα, ενώ εκείνη έκανε στοματικό έρωτα σε έναν άντρα!».

Στο κρησφύγετο της ανομίας θαμώνες είναι και η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο σύντροφός της Μπράντ Φάλτσακ, παραγωγός του Glee. «Έχει διάσημο blog το Goop και πήρε συνέντευξη από τον ιδιοκτήτη Ντέιμον Λόνερ γράφοντας πως οι περισσότεροι επισκέπτες μένουν στα όρια του coupledom αλλά διαπιστώνουν πως η ηδονοβλεψία προσθέτει ένα επίπεδο φαντασίας που δεν έχουν στην κρεβατοκάμαρά τους. Αυτό που φαίνεται ανανεωτικό, ωστόσο, είναι ότι οι γυναίκες δίνουν τον ρυθμό. Πέραν του ότι είναι περισσότερες αριθμητικά, είναι οι μόνες που επιτρέπεται να αγγίξουν και να ξεκινήσουν κάτι…».

Έκτος βέβαια από το σκάνδαλο ακόμα και οι celebrities δεν μπορούν ακόμα να καταλάβουν το πως νίκησε ο Ντόναλντ Τραμπ και δεν μπορούν να πιστέψουν πως «πόνταραν σε λάθος άλογο» νομίζοντας ότι θα μπορούσαν εκείνοι να με την δημοσιοποίηση της στήριξής τους να επηρεάσουν τους Αμερικανούς ψηφοφόρους.

Διάσημες προσωπικότητες, πολλές εκ των οποίων είχαν ταχθεί ενεργά στο πλευρό της πρώην υπουργού Εξωτερικών, ένιωσαν σοκ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ εξελέγη έπειτα από μια μακρά και γεμάτη ένταση εκστρατεία.

Η Λέιντι Γκάγκα απηύθυνε έκκληση να επικρατήσει καλοσύνη, η Μάιλι Σάιρους δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, η Μαντόνα υποσχέθηκε να μην εγκαταλείψει ποτέ τον αγώνα και η Κέιτ Πέρι προέτρεψε τους Αμερικανούς να σταματήσουν να οδύρονται, αφού ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραμπ κατάφερε να αφήσει άφωνη την διεθνή κοινότητα επικρατώντας του φαβορί, κατά τις δημοσκοπήσεις, των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.

Με δάκρυα στα μάτια, η Μάιλι Σάιρους ανήρτησε ένα βίντεο στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης σήμερα όπου επισήμανε ότι δεν είχε κοιμηθεί εξαιτίας της ήττας της Χίλαρι Κλίντον. 

Ωστόσο, η 23χρονη τραγουδίστρια, η οποία νωρίτερα αυτόν το μήνα είχε δηλώσει ότι θα εγκαταλείψει τη χώρα εάν κερδίσει ο Ντόναλντ Τραμπ, απηύθυνε έκκληση για ενότητα και επισήμανε: «Ντόναλντ Τραμπ, σε αποδέχομαι ως Πρόεδρο των ΗΠΑ… Σε παρακαλώ συμπεριφέρσου στους πολίτες με συμπόνια και σεβασμό».

Η Λέιντι Γκάγκα πήγε έως τον ουρανοξύστη Τραμπ στο Μανχάταν νωρίτερα σήμερα και ανήρτησε μια φωτογραφία στο Instagram όπου απεικονίζεται η ίδια να κρατάει μια αφίσα με το σύνθημα «Love trumps hate» (η αγάπη κερδίζει το μίσος).

«Θέλω να ζω σε μια “χώρα της καλοσύνης” (#CountryOfKindness) και “η αγάπη να κερδίσει το μίσος” (#LoveTrumpsHate). Μας δίχασε τόσο απερίσκεπτα. Ας φροντίσουμε τώρα ο ένας τον άλλο» έγραψε η ίδια.

Ηθοποιοί, κωμικοί, σκηνοθέτες και παραγωγοί του Χόλιγουντ είχαν ευρέως δηλώσει τη στήριξή τους στην Χίλαρι Κλίντον. Σύμφωνα με το Center for Responsive Politics, πηγές της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας συνέβαλαν το ποσό των 22 εκατομμυρίων δολαρίων στην εκστρατεία της σε σύγκριση με λιγότερα από 290.000 δολάρια για τον Ντόναλντ Τραμπ, όπως έγραψε αυτήν την εβδομάδα το περιοδικό Variety.

Η Σερ, η οποία είχε πει ότι θα μετακόμιζε στον Δία στην περίπτωση που εκλεγεί ο Τραμπ, έστειλε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter το εξής μήνυμα: «Ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος. Λυπάμαι για τους νέους». Η ίδια δεν ανέφερε εάν θα φύγει από τις ΗΠΑ.

Η Κέιτ Πέρι, η οποία τραγούδησε για την Χίλαρι Κλίντον σε πολλές προεκλογικές της συγκεντρώσεις, δήλωσε από την πλευρά της: «μην κάθεστε άπραγοι. Μην κλαίτε. Κινηθείτε. Δεν είμαστε ένα έθνος που θα επιτρέψουμε στο μίσος να μας οδηγεί».

«Μια νέα Φλόγα άναψε. Δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ τις προσπάθειες. Δεν θα παραδοθούμε ποτέ» έγραψε η Μαντόνα στο Twitter.

Αλλά και η συγγραφέας του «Χάρι Πότερ» Τζέι Κέι Ρόουλινγκ, αν και Βρετανίδα, διαπληκτίστηκε στο Twitter με άλλους χρήστες καθώς προέτρεψε τους ακολούθους της να αντιπαρατεθούν στον «ρατσισμό, το μισογυνισμό και το μίσος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 2.0px 0.0px; font: 14.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}
p.p3 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545; min-height: 14.0px}
p.p4 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; text-align: center; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #e4af0a; min-height: 15.0px}

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.