ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ποιοι σταρ του Χόλυγουντ «ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους» για άλλες χώρες μετά τη νίκη του Ν.Τραμπ

Ποιοι σταρ του Χόλυγουντ «ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους» για άλλες χώρες μετά τη νίκη του Ν.Τραμπ

Αυτοί είναι μερικοί από τους στάρ του Χόλγουντ και τραγουδιστές οι οποίοι «ετοιμάζουν τις «βαλίτσες» τους προκειμένου να αναχωρήσουν από τις ΗΠΑ.

Είναι οι ίδιοι οι οποίοι είχαν προαναγγείλει την «αυτοεξορία» τους σε πρόπτωση που ο Ντόναλντ Τραμπ κέρδιζε τις εκλογές.

Η διάσημη τραγουδίστρια κερδίζει το βραβείο για τον πιο απομακρυσμένο προορισμό. Πριν από λίγο καιρό είχε γράψει στο tweeter: «Εάν κερδίσει στις εκλογές φεύγψ για τον πλανήτη Δία» http://art-sheep.com/wp-content/uploads/2015/05/cher.jpg

Bryan Cranston

Ο Αμερικανός ηθοποιός γνωστός από την σειρά “Breaking Bad” ανέφερε το Βανκούβερ ως τόπο προορισμού του σε περίπτωση νίκης του Τραμπ.

«Σίγουρα και θα μετακομίσω. Είναι εντελώς εξωπραγματικό για εμένα εάν συμβεί κάτι τέτοιο. Ελπίζω να μην συμβεί», είχε πει. http://static.independent.co.uk/s3fs-public/thumbnails/image/2013/09/19/11/Bryan-Cranston.jpg

Amy Schumer

Η Αμερικανίδα κωμικός δήλωσε ως τόπο προορισμού την Ισπανία. «Ο ρόλος μου πρόκειται να αλλάξει καθώς θα πρέπι να μάθω ισπανικά, καθιώς θα μετακομίσω στην Ισπανία ή κάπου αλλού. Με ξεπέρνα πλήρως το γεγονός εάν ο Τραμπ κερδίσει τις εκλογές». http://img.wennermedia.com/social/amy-schumer-zoom-b0ff2278-c313-40e5-9eed-1dc21892b73d.jpg

Barbra Streisand

Η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια έχει σκοπό να φτάσει μέχρι και την Αυστραλία για να… γλιτώσει από τον Τραμπ.

«Είτε θα έρθω στη χώρα σας, εάν με θέλετε, είτε θα πάνω στον Καναδά», είχε πει στην εκπομπή “60 Minutes” της αυστραλιανής τηλεόρασης.

Το μεγάλο ερώτημα είναι βέβαια εάν όντως υλοποιήσουν τις «απειλές» τους

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.