ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η θρυλική τραγουδίστρια Μπέμπα Μπλανς δίνει μάχη για τη ζωή της (φωτό, βίντεο)

Η θρυλική τραγουδίστρια Μπέμπα Μπλανς δίνει μάχη για τη ζωή της (φωτό, βίντεο)

Η θρυλική τραγουδίστρια Μπέμπα Μπλανς, κατά κόσμον Αγγελική Κωνσταντοπούλου, δίνει μάχη για τη ζωή, νοσηλευόμενη σε δημόσιο νοσοκομείο.

Η Μπέμπα Μπλανς υποφέρει από βαριά αναιμία, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, και γι’ αυτό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. 

«Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να μην υπάρχει κάτι που να μας γυρίσει πίσω στα παλιά, όταν χρειάστηκε να κάνει θεραπεία για να ξεπεράσει τον καρκίνο, από τον οποίο είχε προσβληθεί το 2009», είπε άνθρωπος από το περιβάλλον της. Και συμπλήρωσε: «Τα τελευταία χρόνια όλα έδειχναν ότι το πρόβλημα είχε ξεπεραστεί».

Η αλήθεια είναι πως η Μπέμπα Μπλανς πέρασε στο παρελθόν τον δικό της γολγοθά, όταν ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο. Τότε, μάλιστα, είχε μιλήσει ανοιχτά για την ασθένειά της. «Ναι, δεν το κρύβω. Πάσχω από καρκίνο στο παχύ έντερο. Αλλά δεν το βάζω κάτω, είμαι παλικάρι», είχε πει στο παρελθόν στην εφημερίδα.

Η Μπέμπα Μπλανς γεννήθηκε στην Αθήνα. Πρωτοεμφανίστηκε στο τραγούδι το 1964, ερμηνεύοντας το τραγούδι του Ζαμπέτα «Καλώς όρισες βρε Γιώργη». Δυο χρόνια αργότερα (το 1966), ερμήνευσε τα τραγούδια «Μιας πεντάρας νιάτα» και «Το καράβι» του ίδιου δημιουργού και αυτά τα τραγούδια την καθιέρωσαν ως τραγουδίστρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.