ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Λιάγκας – Σκορδά: Φίλη της Φαίης που γνωρίζει πολλά μιλάει για τον χωρισμό

Λιάγκας – Σκορδά: Φίλη της Φαίης που γνωρίζει πολλά μιλάει για τον χωρισμό

Φίλη της Φαίης που γνωρίζει πολλά, μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό Λιάγκα Σκορδά. Ο χωρισμός Λιάγκα Σκορδά έδωσε τέλος στην ιστορία αγάπης ενός από τα πλέον αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά… ρίχνουν αυλαία στον γάμο τους και καθώς υποχωρεί ο τυφώνας των πρώτων ημερών, έρχονται στο φως άγνωστες πτυχές της κοινής τους ζωής.

«Ο πραγματικός λόγος για τον χωρισμό είναι ένας. Η Φαίη, μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, αφοσιώθηκε στο μεγάλωμά του.

Εστίασε το ενδιαφέρον της στα παιδιά και έβαλε σε δεύτερη μοίρα τη σχέση της με τον Γιώργο. Έτσι, από ερωτευμένο ζευγάρι, είχαν γίνει φίλοι και συνεργάτες.

Η απαιτητική καθημερινότητα σκότωσε την ερωτική τους ζωή. Συμβαίνει καθημερινά σε εκατοντάδες ζευγάρια γύρω μας», αναφέρει φίλη της Φαίης στο Down Town και τον Πάνο Ζόγκα. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το διαζύγιο ήταν μονόδρομος αλλά όχι αδιέξοδο. Ο Γιώργος συνεχίζει να είναι ο άντρας πίσω από όποιες επαγγελματικές κινήσεις κάνει η Φαίη, αλλά δεν είναι πια ο άντρας που μένει μαζί της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.