ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βρετανία: Ανάρρωσε η βασίλισσα Ελισάβετ; Για ποιο λόγο οργιάζουν οι φήμες

Βρετανία: Ανάρρωσε η βασίλισσα Ελισάβετ; Για ποιο λόγο οργιάζουν οι φήμες

Οι φήμες οργίασαν και οργιάζουν για την κατάσταση της υγείας της Βασίλισσας Ελισάβετ. Μόλις σήμερα το Μπάκινγχαμ μας ενημέρωσε ότι σε ιδιωτική μεν τελετή η Βασίλισσα τίμησε ένα από τα μέλη του προσωπικού της.

Εχει όμως στ’ αλήθεια αναρρώσει η Βασίλισσα Ελισάβετ; Και αν ναι ποιο είναι το μυστικό της; Μην ξεχνάμε ότι είναι 90 ετών.

Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα στον Βρετανικό Τύπο η Ελισάβετ έχει σύμμαχο στην μάχη με το βαρύ κρυολόγημα ομοιοπαθητικές θεραπείες φτιαγμένες με δικές της αναμείξεις φίλτρων και λοσιόν. Ακόμα και ένα από τα αγαπημένα της σκυλιά κόργκι που είχε τραυματισθεί έγινε καλά χάρις στις θεραπείες ομοιοπαθητικής που του έκανε η ίδια η Βασίλισσα. 

Φυσικά και δέχθηκε τις συμβουλές και τις θεραπείες των προσωπικών της γιατρών, όμως πιστεύει πολύ στην ομοιοπαθητική όπως και η μητέρα της η οποία είχε υπο την σκέπη της και την Βρετανική Ένωση Ομοιοπαθητικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή της την μανία την έχει περάσει και στον γιο της Πρίγκιπα Κάρολο. Από την άλλη, ο Πρίγκιπας Φίλιππος είναι πιο πολύ της παραδοσιακής ιατρικής και ανέκαμψε είναι η αλήθεια γρηγορότερα από την Βασίλισσα αν και είναι 5 χρόνια μεγαλύτερός της!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.