ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ανακοίνωση της Cobalt Music για όνομα τραγουδίστριας

Ανακοίνωση της Cobalt Music για όνομα τραγουδίστριας

Η Μαλού γνωρίζει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Η τραγουδίστρια έγινε γνωστή μέσα από το talent show του Alpha, Dream Show, το 2011.

Το πραγματικό όνομα της τραγουδίστριας είναι Μαρία Κυριακοπούλου το οποίο έκοψε, μετά από προτροπή της μπάντας που είχε στο παρελθόν και το έκανε ΜΑΛΟΥ.

Πολλοί βέβαια δεν αρκούνται στο ψευδώνυμο της τραγουδίστριας, σύμφωνα με την εταιρία της, αλλά προσθέτουν και το επίθετό της. Αυτό φαίνεται πως ενοχλεί τόσο την ίδια τη νεαρή τραγουδίστρια όσο και την εταιρία της η οποία αποφάσισε να στείλει μια ανακοίνωση και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Η ανακοίνωση γράφει χαρακτηριστικά:

Μετά από ορισμένα (ευτυχώς μεμονωμένα) δημοσιεύματα που λανθασμένα αναφέρονταν στην καλλιτέχνιδα της Cobalt Music «ΜΑΛΟΥ» ως «Μαλού Κυριακοπούλου» θα ήθελα να υπενθυμίσω ξανά τα παρακάτω προς αποφυγή του ίδιου λάθος στο μέλλον:

1.Το όνομα «Μαλού» είναι ένα ολοκληρωμένο brand, το οποίο δεν θα επιθυμούσαμε να αλλοιώνεται με την προσθήκη του επωνύμου ή του πραγματικού ονόματος της καλλιτέχνιδος όταν δημόσια αναφέρεστε σε αυτή.

2. Το μονολεκτικό καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Μαλού» είναι το μοναδικό που χρησιμοποιείται μέχρι τώρα στην επικοινωνία-προβολή της καλλιτεχνιδος στα media. Με αυτό το όνομα τη γνώρισε και την αγάπησε το κοινό που την ακολουθεί, αυτό χρησιμοποιεί στα τραγούδια, τα video clip, τις τηλεοπτικές & live εμφανίσεις της. Αν αναφερθεί κάποιος σε αυτή ως «Μαλού Κυριακοπούλου», το κοινό είναι λογικό να μπερδεύεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το επίθετο «Κυριακοπούλου» είναι πλεονασμός αφού προέρχεται, όπως έχει εξηγηθεί σε πολλές συνεντεύξεις, από τη συνένωση του Μα(ρια) & του (Κυριακοπού)λου. Το σωστό πραγματικό της όνομα είναι «Μαρία Κυριακοπούλου», αλλά ποιος τη γνωρίζει έτσι; (όπως συμβαίνει, άλλωστε, και με τόσους άλλους αγαπημένους καλλιτέχνες).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.