ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέα ανατροπή στην υπόθεση Π.Παντελίδη: Είχε τραύματα που δεν προέρχονταν από το τροχαίο

Νέα ανατροπή στην υπόθεση Π.Παντελίδη: Είχε τραύματα που δεν προέρχονταν από το τροχαίο

Nέα ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου από τροχαίο του πολυαγαπημένου τραγουδιστή Π.Παντελίδη καθώς στις έρευνες προκύπτουν τραύματα και κακώσεις που δεν είχαν καμία σχέση μετο δυστύχημα.

Έντεκα μήνες μετά το τροχαίο που του στέρησε τη ζωή, πλήθος ερωτημάτων προκαλούν τα ευρήματα των ιατροδικαστών στο σώμα του άτυχου τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν τραύματα τα οποία δεν δικαιολογούνται από το τροχαίο δυστύχημα!

Σύμφωνα με την έρευνα του ιατροδικαστή, Κωνσταντίνου Ανδρέου, υπάρχει μια συνταρακτική λεπτομέρεια που δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα για το τι συνέβη πριν το μοιραίο τροχαίο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso», ο 32χρονος τραγουδιστής φέρεται να είχε στο σώμα του κακώσεις οι οποίες δεν προκλήθηκαν από την ανατροπή του τζιπ, στο οποίο επέβαινε με τη Μίνα Αρναούτη και τη Φρόσω Κυριάκου.

Στην έκθεση που συνυπογράφουν ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Φίλιππος Κουτσάφτης και ο ιατροδικαστής, Σωκράτης Τσαντίρης, ο κ. Ανδρέου περιγράφει, μεταξύ άλλων, κακώσεις στο σώμα του Παντελή Παντελίδη, χωρίς να έχει γίνει γνωστό από τι προκλήθηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα, ο ειδικός ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας Παντελίδη είναι κατηγορηματικός σε ό,τι αφορά το ποιος οδηγούσε το τζιπ, δηλώνοντας πως ο Παντελής Παντελίδης βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.