Γ. Μαργαρίτης: «Πριν βγει ο πρώτος μου δίσκος κοιμόμουν σε ένα παρκάκι» (βίντεο)

Γ. Μαργαρίτης: «Πριν βγει ο πρώτος μου δίσκος κοιμόμουν σε ένα παρκάκι» (βίντεο)

Ακόμα και άστεγος υπήρξε ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στο Epsilon. Ο ίδιος αποκάλυψε λεπτομέρειες από τη ζωή του και μίλησε για τα όσα έχουν δει τα μάτια του στη νύχτα.

«Υπήρχαν στιγμές που φοβήθηκα για τη ζωή μου. Η νύχτα έχει δικούς της νόμους. Αν δεν πειράζεις κάποιον, δεν σε πειράζει κανείς. Έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Έχω δει και σουγιάδες και μάτι να βγαίνει με ένα μπουκάλι μπύρα που χτύπησε κάποιος εκείνα τα χρόνια και άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή στην πίστα. Έχω δει πολλά πράγματα και σαματάδες.»

Και συνέχισε:

«Το 1981 που έκανα τον πρώτο πρώτο δίσκο μου, εγώ κοιμόμουν απέναντι από τη Σόνια έχει ένα παρκάκι. Εκεί είχα ένα στρώμα και το βραδάκι το τύλιγα, δεν το πείραζε κανένας. Πήγαινα στη δουλειά εγώ, τραγουδούσα τότε, στα “Ξημερώματα” στην Εθνική Οδό. Γύριζα το πρωί κοιμόμουν, με έπαιρνε ο ήλιος, σηκωνόμουν, έκανα καφέ, άντε πάλι από κανένα δεντράκι πίσω. Αυτό ήταν για κανέναν μήνα εκεί. Στη συνέχεια έκανα δίσκο, νοίκιασα ένα δωματιάκι εκεί στην Κυψέλη. Εγώ δεν έμενα πάρα πολύ σε σπίτια. Έμενα σε παράγκες, έμενα σε πλυσταριά, όχι διαμερίσματα, σε ξενοδοχεία, πολλά χρόνια.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.