Η Kylie Minogue χώρισε τον σύντροφό της γιατί την απατούσε (φωτό)

Η Kylie Minogue χώρισε τον σύντροφό της γιατί την απατούσε (φωτό)

Λίγους μήνες πριν η Kylie Minogue, δήλωνε πανευτυχής στο πλευρό του 29χρονου συντρόφου της Joshua Sasse και μάλιστα αποκάλυπτε σε συνέντευξή της ότι σχεδιάζουν να παντρευτούν.

Όμως, η 48χρονη τραγουδίστρια, αποφάσισε να χωρίσει, καθώς εκείνος την απάτησε με συνάδελφό του, ηθοποιό. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, η πέτρα του σκανδάλου είναι η Ισπανίδα ηθοποιός Marta Milans, την οποία γνώρισε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων τηλεοπτικής σειράς στον Καναδά πέρυσι.

Η Kylie, ανακάλυψε ότι ο Joshua Sasse είχε παράλληλη σχέση μαζί της, γεγονός που την συνέτριψε. Όπως αναφέρουν πηγές από τον οικογενειακό της κύκλο, η διάσημη τραγουδίστρια έβγαλε το δαχτυλίδι του αρραβώνα και είναι καταβεβλημένη.

«Είναι πολύ πληγωμένη. Πραγματικά πίστευε ότι αυτός ήταν ο σωστός για το επόμενο βήμα, αλλά δεν τον εμπιστεύεται πια!».

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε ανακοίνωσή της στο Instagram ξεκινώντας με ευχαριστίες προς τους θαυμαστές της για τη στήριξη που της δείχνουν σε αυτό το κεφάλαιο της ζωής της.

«Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την κατανόηση που δείχνετε καθώς ο Josh και εγώ αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε ξεχωριστούς δρόμους. Ευχόμαστε μόνο τα καλύτερα ο ένας στον άλλον καθώς συνεχίζουμε σε νέους ορίζοντες. #thesunalwaysrises».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.