ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Σήμερα η νέα κίνηση ανθρωπιάς του Γιώργου Μαυρίδη

Σήμερα η νέα κίνηση ανθρωπιάς του Γιώργου Μαυρίδη

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο αγαπημένος tattoo αrtist από τη Θεσσαλονίκη,  Γιώργος Μαυρίδης «χτυπούσε» τατουάζ στο κοινό -επί 14 συνεχείς ώρες- προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για οικογένειες που τα παιδιά τους πάσχουν από νεοπλασματικες ασθένειες και χρονιές παθήσεις.

Σήμερα, ο tattoo artist «ξαναχτυπά» με μία νέα κίνηση ανθρωπιάς. Από τις 12 το μεσημέρι, ο Γιώργος Μαυρίδης ζωγραφίζει επάνω σε όσους επιθυμούν, μία χαμογελαστή φατσούλα, έναντι του ποσού των 20 ευρώ.

Όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν για αγορά ιατρικού εξοπλισμού για την Παιδιατρική Παιδοογκολογική Κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Μέχρι στιγμής, υπολογίζεται ότι έχει «χτυπήσει» περισσότερα από 500 τατουάζ, ενώ έχει σχηματιστεί ουρά έξω από το στούντιο του. Με τη βοήθεια των συνεργατών του, συνεχίζει να ζωγραφίζει ασταμάτητα τη χαμογελαστή φατσούλα που υπόσχεται να χαρίσει το χαμόγελο σε όσους το έχουν ανάγκη.

«Κάποια προβλήματα στην ζωή γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να τα λύσουμε, σίγουρα όμως αξίζει να προσπαθουμε για το καλύτερο.

Την Κυριακή, λοιπόν, στις 5 Φεβρουαρίου και ώρα 12 το πρωί θα ξεκινήσουμε να κάνουμε τατουάζ την χαμογελαστή φατσουλα μας μέχρι να εξαντληθούμε.

Αυτή την φορά θα είμαστε όλοι οι καλλιτέχνες από το στούντιο οπότε θα μπορέσουμε να κάνουμε οσο περισσότερα τατουάζ γίνεται.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για αγορά ιατρικού εξοπλισμού για την παιδιατρική του ΑΧΕΠΑ.

Θα ήθελα να πω από πλευράς μου πως η συγκεκριμένη δράση δεν λύνει σε καμία περιπτωση τα τεραστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η κλινική λόγω απουσίας κράτους.

Μπορεί, ωστόσο, να δώσει χειροπιαστη βοήθεια στο θέμα της έλλειψης εξοπλισμού, που δυσκολεύει τόσο το έργο των γιατρών, όσο και την νοσηλεία των παιδιών.

Ραντεβού την Κυριακή στο γνωστό μέρος!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ελάχιστη τιμή του τατουάζ θα είναι 20 ευρώ», έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram o Γιώργος Μαυρίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.