ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο ξέφρενος πανηγυρισμός της Ζιζέλ για τη νίκη του άντρα της (φωτό, βίντεο)

Ο ξέφρενος πανηγυρισμός της Ζιζέλ για τη νίκη του άντρα της (φωτό, βίντεο)

Μπορεί να έχει δει τον άντρα της να παίζει  φουτμπολ σε δεκάδες αγώνες, αλλά δεν την έχουμε δει ξανά να πανηγυρίζει τόσο ξέφρενα.

Η Ζιζέλ είναι η μεγαλύτερη οπαδός του άντρας της και το απέδειξε χτες στον τελικό του αμερικάνικου φούτμπολ, όταν η ομάδα του συζύγου της Τομ Μπρέιντι, Πάτριοτς, έκανε την μεγάλη ανατροπή και επικράτησε από τους Φάλκονς (34-28) και εκείνη πανηγύρισε σαν να μην υπάρχει αύριο.

Η κάμερα, λοιπόν, την έδειξε να χοροπηδάει και να φωνάζει, βγάζοντας βίντεο με το κινητό της.

Το σούπερμοντελ, μάλιστα, κατέβηκε στο τέλος του αγώνα στο γήπεδο και φίλησε τον άντρα της, ο οποίος έκλαιγε σαν μικρό παιδί εξαιτίας της τεράστιας νίκης της ομάδας του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως το μοντέλο, ανέβασε φωτογραφίες και στα  social media με τον άντρα και την κόρη τους, δείχνοντας πόσο πολύ υποστηρίζει το άθλημα και τον… σύζυγό της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.