Ο πατέρας της αποκάλυψε το φύλο των διδύμων που περιμένει η Beyonce (φωτό)

Ο πατέρας της αποκάλυψε το φύλο των διδύμων που περιμένει η Beyonce (φωτό)

Το φύλο των διδύμων μωρών που περιμένει να φέρει στον κόσμο η Beyonce, «πρόδωσε» ο πατέρας της, Matthew Knowles. Μιλώντας στο «The Insider» δήλωσε περήφανος και χαρούμενος που θα γίνει και πάλι παππούς και έδωσε τα συγχαρητήριά του στην κόρη του και στον σύζυγό της, Jay Z. 

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η Beyonce κυοφορεί ένα αγόρι και ένα κορίτσι. «Η Blye Ivy θα αποκτήσει αδερφούς και αδερφές! Έχει ενθουσιαστεί», τόνισε ο Mathew Knowles.

Eντύπωση προκαλεί το γεγονός, ότι ο πατέρας της ποπ σταρ, έμαθε τα ευχάριστα νέα, με την ανακοίνωση της κόρης του στο Instagram. Όπως αποκάλυψε στο «The Insider», άρχισε να δέχεται συγχαρητήρια από φίλους και γνωστούς και εκείνος δεν είχε ιδέα ότι η Beyonce είναι έγκυος.

«Ήμουν σοκαρισμένος. Άσε με να σου πω τι έγινε. Δεχόμουν μηνύματα και αναρωτιόμουν:” Γιατί αυτοί οι άνθρωποι που δίνουν συγχαρητήρια;”. Μετά δέχτηκα και άλλα μηνύματα από μαθητές μου και τους έλεγα: ΄΄Για ποιό πράγμα μιλάτε;”», είπε ο Matthew Knowles. 

Μπορεί να πληροφορήθηκε για τα ευχάριστα νέα μαζί με τους εκατομμύρια followers της Beyonce, αλλά η χαρά του δεν περιγράφεται.

Με μία ανάρτησή του στη σελίδα του στο Instagram, ευχαρίστησε τον κόσμο για τις ευχές που δέχτηκε. «Σας ευχαριστώ για τις ευχές. Είμαι ο πιο ευτυχισμένος παππούς του κόσμου», έγραψε δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με την κόρη και την εγγονή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.