ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πως ήταν ο Σ. Τανιμανίδης στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση (φωτό)

Πως ήταν ο Σ. Τανιμανίδης στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση (φωτό)

Στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση, δεκατρία χρόνια πριν αγνώριστος ο Σάκης Τανιμανίδης!

Πολύ πριν κάνει την επιτυχημένη ταξιδιωτική εκπομπή με τον Γιώργο Μαυρίδη, «World Party» και το «Survivor» που σαρώνει σε τηλεθέαση, ο Σάκης Τανιμανίδης είχε κάνει τα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα στο TV 100. 

Ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη, τη σεζόν 2004-2005 συμπαρουσιάζε με τη Μαριάννα Βαραδίνη το παιχνίδι γνώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, «Αστέρια και λάβαρα». «Ήμασταν και οι δυο άπειροι με τον φακό, όμως ο Σάκης προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στα τηλεοπτικά δεδομένα. Από τότε είχε το χάρισμα της επικοινωνίας και φαινόταν πως θα κάνει καριέρα στην τηλεόραση!», είχε δηλώσει για εκείνον η τότε συμπαρουσιάστριά του, Μαριάννα Βαραδίνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.