Είκοσι χρόνια make a wish (φωτό)

Είκοσι χρόνια make a wish (φωτό)

Έκαναν μια ευχή: να γίνουν καλά και πράγματι αποθεραπεύτηκαν οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο πάρτι που έκανε για τα 20 χρόνια εκπλήρωσης ευχών αρρώστων παιδιών ,το make a wish στο id 247365 με dj την Μάγκυ Χαραλαμπίδου, η οποία με τις μουσικές της επιλογές ξεσήκωσε το κοινό.

Εμπνευστής της πρωτότυπης ιδέας να συμμετέχουν στο πρόγραμμα καλλιτέχνες, κάποιοι από τους οποίους νοσούσαν στο παρελθόν ,ήταν ο σημαντικός αιματολόγος γιατρός Παντελής Τσιρκινίδης, ο οποίος με αυτό τον τρόπο σκόρπισε θετικές σκέψεις.

Μαγκυ Χαραλαμπίδου

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ MAKE A WISH ΣΑΝΤΡΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΑΝΤΕΛΗ ΤΣΙΡΚΙΝΙΔΗ

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ ΕΚ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΤΗΣ ΒΡΑΔΥΑΣ, ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΟΛΑΥΣΑΝΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ, Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ MAKE A WISH ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ – Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ sissysworld

Στην πορεία των 20 αυτών χρόνων πάνω από 1670 χαμόγελα έχει χαράξει στα ταλαιπωρημένα πρόσωπα παιδιών και πάνω από 1670 ακτίνες ελπίδας έχει σκορπίσει στις παιδικές ψυχές και έχει διαλύσει το σκοτάδι τους, το MAKE A WISH , αφού έχει πραγματοποιήσει πάνω από 1670 ευχές παιδιών που πάσχουν απο απειλητικές ασθενειεs.

Φετος μόνο πραγματοποιήθηκαν 169 ευχές! Χωρίς τυμπανοκρουσίες , ματαιοδοξίες και κοσμικότητες, οι επικεφαλής low profil του Make a wish , η δυναμική πρόεδρος του Αναστασια Μανια και η δραστήρια διευθύντρια του Σαντρα Ζαφειρακοπουλου, φαίνεται πως «μιλάνε» χωρίς να «θορυβούν» , μόνο με το ουσιαστικό ,σοβαρό και αποτελεσματικό τους έργο.

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΑΝΤΡΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΙΛΤΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΗΣ-ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ,ΣΑΝΤΡΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΤΟΙΔΗ

ΣΑΝΤΡΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΩΦΡΟΝΑ

ΙΡΕΝ ΧΟΜΣΙ , ΦΙΛΙΩ ΜΕΣΣΗΝΗ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: sissysworld

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.