Στις δικαστικές αίθουσες η τύχη της τεράστιας περιουσίας του Τζορτζ Μάικλ

Στις δικαστικές αίθουσες η τύχη της τεράστιας περιουσίας του Τζορτζ Μάικλ

Ο θάνατος του Τζορτζ Μάικλ προκάλεσε πόνο στους συγγενείς και τον σύντροφό του, όπως και στα εκατομμύρια των θαυμαστών του. Ο χρόνος, ωστόσο, μετριάζει τον πόνο. Όταν πέρασε το πρώτο σοκ, η πραγματικότητα βγήκε στην επιφάνεια.

Οι συγγενείς του διάσημου καλλιτέχνη προσφεύγουν στα δικαστήρια, προκειμένου να διεκδικήσουν μέρος της περιουσίας που εξακολουθεί να χρησιμοποιεί ο σύντροφός του, Φαντί Φαουάζ.

Στα δικαστήρια για την περιουσία του Τζορτζ Μάικλ οικογένεια και σύντροφος

Βασικό αντικείμενο της διαφαινόμενης αντιδικίας αποτελεί ένα σπίτι στο Λονδίνο, το οποίο έχει αξία, ούτε λίγο ούτε πολύ, πάνω από 5 εκατ. λίρες. Όπως υποστηρίζουν οι συγγενείς, «το μεγαλύτερο μέρος της ακίνητης περιουσίας του Τζορτζ Μάικλ πέρασε στην κατοχή της αδελφής του και της οικογένειάς του. Παρόλα αυτά, ο Φαντί εξακολουθεί να μένει στο σπίτι στο Λονδίνο».

Σύμφωνα με τους συγγενείς του διάσημου καλλιτέχνη, ο Φαουάζ υποστηρίζει ότι η διαμονή του εκεί αποτελεί μέρος της συμφωνίας που είχε συνάψει με τον νεκρό -πλέον- σύντροφό του, προκειμένου να χρησιμοποιεί την περιουσία του. Προφανώς, ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν δραματικά μετά τον πρόωρο θάνατό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «The Sun», ο Φαντί Φαουάζ έδειξε να μην έχει την παραμικρή επαφή με τους συγγενείς του Τζορτζ Μάικλ, καθώς δεν γνώριζε καμία λεπτομέρεια για το που και το πότε θα γίνει η κηδεία. «Είναι όλα τόσο παράξενα. Εγώ βρίσκομαι στη μέση σε όλο αυτό…», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.