Εικόνα του Αγίου Γεωργίου προσκύνησε η Αντριάνα Λίμα – Έχει μαγευθεί από την Ορθοδοξία (φωτό)

Εικόνα του Αγίου Γεωργίου προσκύνησε η Αντριάνα Λίμα – Έχει μαγευθεί από την Ορθοδοξία (φωτό)

Ένα από τα διασημότερα αλλά και πιο αναγνωρισμένα μοντέλα παγκοσμίως της Victoria’s Secret είναι η Αντριάνα Λίμα.

Ο 35χρονος «Άγγελος» με το καλογυμνασμένο σώμα αναζητά την πνευματικότητά της και γι’ αυτό στράφηκε στην ορθοδοξία.

Φαίνεται πως μέσα στις επιλογές της και στην διαδρομή αναζήτησης που κάνει, συνάντησε και την ορθοδοξία, καθώς η ίδια ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram την πριν από τρεις μέρες, μια φωτογραφία της σε ορθόδοξη εκκλησία.

Η Λίμα στέκεται μπροστά από μια εικόνα του Αγίου Γεωργίου, την οποία ακουμπά με το αριστερό της χέρι, ενώ στο δεξί κρατά ένα κεράκι. Κοιτάζει το φακό σοβαρή, χωρίς να χαμογελά και στην λεζάντα γράφει στα πορτογαλικά: «Άγιος Γεώργιος/Μπροστά/Πίσω/Δεξιά/Αριστερά/Στέμμα/Στα πόδια μου».

Το μοντέλο δεν αναφέρει πού βρίσκεται η εκκλησία την οποία επισκέφθηκε. 

Μόλις χθες, ανέβασε στον λογαριασμό της μια φωτογραφία του ηγέτη του κινήματος «The Art Of Living» (Η Τέχνη του να ζεις), του Sri Sri Ravi Shanka, που μιλούσε επί σκηνής σε μια εκδήλωση της ομάδας του. «Οι σκέψεις μου μετά από αυτή την διδασκαλία: “Θέλω ο κόσμος να βλέπει πέρα από το πρόσωπο και το σώμα μου, όπως λέει ο Sri Sri, ένα μυαλό δεν έχει πρόσωπο και σώμα, και με αυτό έρχεσαι πιο κοντά στην πραγματικότητα και την αλήθεια», έγραψε στην λεζάντα. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πνευματικός, που η Ινδία του έχει αποδώσει την δεύτερη σημαντικότερη κρατική τιμή, μίλησε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Συνόδου Ευτυχίας στο Μαϊάμι. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.