Η Πόπη Τσαπανίδου πόσταρε φωτογραφία με την κόρη της (φωτό)

Η Πόπη Τσαπανίδου πόσταρε φωτογραφία με την κόρη της (φωτό)

Τα παιδιά της είναι η δύναμή της.

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι μια γυναίκα που καταφέρνει να συνδυάζει καριέρα και οικογένεια με τον πιο ισορροπημένο τρόπο.

Μεγαλώνει τις τρεις κόρες της με αφοσίωση και τις καμαρώνει. Με την μεγάλη της κόρη, Εύα, πόζαρε η Πόπη Τσαπανίδου στον φακό και μοιράστηκε την φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Εύα Μανωλαράκη είναι η μεγάλη κόρη της δημοσιογράφου και η ομοιότητά τους είναι εμφανής.

Η Πόπη Τσαπανίδου σε συνέντευξή της στο Votre Beaute είχε μιλήσει για την απόφασή της να δημοσιοποιήσει την προσωπική της ιστορία: την απώλεια του συζύγου της και τις δυσκολίες του μεγαλώματος των παιδιών της.

«Δεν είναι εύκολο να ζεις σε μονογονεϊκή οικογένεια. Είναι πρόβλημα για τα παιδιά, μπορεί να πέσουν εύκολα θύματα bullying στον κοινωνικό τους περίγυρο, να κακοποιούνται από άλλα παιδιά. Δεν θέλουν τα παιδιά να ξεχωρίζουν, δεν τους είναι εύκολο να πουν ότι ζουν μόνο με την μαμά τους και ότι δεν έχουν προφέρει τη λέξη “μπαμπάς”. Όταν μεγάλωσαν τα κορίτσια, τότε θεώρησα πως πρέπει να το πω. Για να δημιουργήσω προοπτική σε γυναίκες που περνούν ανάλογα. Διότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, φτάνει να πιστέψουμε και να στηριχτούμε στις δυνάμεις μας».

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Popi Tsapanidou ✨ (@tsapanidou) στις

Μάρ 19, 2017, 7:09πμ PDT

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: bovary.gr/m

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.