ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Α. Τζολί πλαστογράφησε τα χαρτιά για την υιοθεσία του γιου της Μάντοξ; (φωτό)

Η Α. Τζολί πλαστογράφησε τα χαρτιά για την υιοθεσία του γιου της Μάντοξ; (φωτό)

Η Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται για ακόμη μία φορά σε μία δύσκολη κατάσταση… Αυτή τη φορά εξαιτίας της υιοθεσίας του γιού της Μάντοξ.

Εδώ και πολλές εβδομάδες, ανάμεσα στην Τζολί και τον Μπραντ Πητ, παρά την διαδικασία διαζυγίου που συνεχίζεται, επικρατεί ηρεμία. Ο Πητ βλέπει εκ νέου τα παιδιά του και η Αντζελίνα τα παίρνει μαζί της σε όλες τις μετακινήσεις της στο εξωτερικό. Οι δύο σταρ βρήκαν τον δρόμο της συναίνεσης για να αποφύγουν τις δημόσιες αντιπαραθέσεις.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της βρετανικής «Sun» οι εντάσεις θα μπορούσαν να επανέλθουν στο ζευγάρι. Κι αυτό γιατί η σταρ του «Tomb Raider» πλαστογράφησε τα επίσημα χαρτιά όταν υιοθέτησε τον γιό της Μάντοξ, όταν πήγε να τον παραλάβει στην Καμπότζη το 2002, σε ορφανοτροφείο. Τότε το αγοράκι ήταν επτά μηνών.

Ενας πρώην βοηθός της Αντζελίνα Τζολί, με τον οποίο δούλευε σε μια φιλανθρωπική οργάνωση της Καμπότζης, ομολογεί σήμερα, στην βρετανική Sun, ότι τον έβαλε να παραστήσει τον βιολογικό πατέρα του Μάντοξ, όταν έπεσαν οι υπογραφές για την υιοθεσία.

«Επρεπε να αλλάξει το όνομα του Μάντοξ και ο μόνος τρόπος για να το καταφέρει ήταν να το κάνω εγώ. Ετσι, δήλωσα ότι είναι ο γιός μου», εξήγησε ο Mounh Sarath.

Το πρόβλημα είναι ότι σήμερα, 15 χρόνια μετά την υιοθεσία, ο 51χρονος άνδρας θεωρείται ακόμη ο βιολογικός πατέρας του Μάντοξ, παρότι η Τζολί υιοθέτησε το αγοράκι το 2003 ενώπιον του δικαστηρίου του Battambong.

«Στα επίσημα δικαστικά έγγραφα, ο Μάντοξ θεωρείται πάντα γιός μου. Η Αντζελίνα δεν ξακαθάρισε ποτέ την κατάσταση», δηλώνει στην Sun.

Ο πρώην βοηθός της σταρ φαίνεται να διατηρεί άσχημες σχέσεις μαζί της και μιλάει με οργή:

«Θα ήμουν πολύ ευτυχισμένος αν αυτή η γυναίκα δεν ξαναερχόταν ποτέ στην Καμπότζη», δηλώνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τον Μάντοξ, η Αντζελίνα Τζολί υιοθέτησε δύο άλλα παιδιά: την Ζαχάρα το 2005 και τον Παξ το 2007.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.