Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Οι κόρες τους ταΐζουν ελαφάκια σε μια μαγική φάρμα (βίντεο)

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Οι κόρες τους ταΐζουν ελαφάκια σε μια μαγική φάρμα (βίντεο)

Mια υπέροχη οικογενειακή στιγμή μοιράστηκε μαζί μας ο Σάκης Ρουβάς! Ο δημοφιλής τραγουδιστής με την Κάτια και τα παιδιά τους βρίσκονται σε μια μαγική φάρμα γεμάτη ελαφάκια!

Όλοι περνούν υπέροχα αλλά τα παιδιά όπως είναι λογικό έχουν ξετρελαθεί! Βρίσκονται όλη την ώρα κοντά στα χαριτωμένα ζωάκια και τα ταΐζουν ψωμάκι! Στην αρχή του βίντεο φαίνεται ένα μικρό χεράκι που δίνει ψωμάκι στο ελάφι, ενώ μετά μπαίνει στο πλάνο η Αναστασία που έχει μεγαλώσει πολύ!

Το ζευγάρι έκανε μια σύντομη απόδραση στην Καρδίτσα, την περιοχή που επένδυσαν και έχουν ενθουσιαστεί με τις ομορφιές της περιοχής! θα κάνουν ένα tour σε διάφορες περιοχέςεκεί γύρω εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό, και τις φυσικές ομορφιές της περιοχής. Μια από τις στάσεις που έκαναν ήταν και η φάρμα όπου τα παιδιά απόλαυσαν την επαφή τους με τα χαριτωμένα ζωάκια

Ο Σάκης μοιράστηκε τη μαγική οικογενειακή στιγμή μαζί μας! Δες το βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: Tlife.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.