ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Survivor: Έτσι έγινε αντιπαθής ο Σ.Χανταμπάκης (βίντεο)

Survivor: Έτσι έγινε αντιπαθής ο Σ.Χανταμπάκης (βίντεο)

Ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν ένας από τους πιο συμπαθείς παίκτες του Survivor. Τώρα, έχει στρέψει εναντίον του μέγαλο μέρος του κοινού. Δείτε 7 φορές που τον έκαναν αντιπαθητικό.

Μία με τον Αγγελόπουλο, μία με τον Βασάλο και τώρα με την Παπαδοπούλου, ο Στέλιος Χανταμπάκης έχει προκαλέσει αρκετές εντάσεις στο Survivor που τον έχουν κάνει να μην είναι πλέον από τους πιο συμπαθητικούς παίκτες του παιχνιδιού.

Παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, ο Στέλιος Χανταμπάκης μπήκε στο Survivor για την οικογένειά με στόχο να παραμείνει στο παιχνίδι όσο πιο πολύ μπορεί και να αποτελέσει ένα καλό παράδειγμα. Συγκρατημένος και με ομαδικό πνεύμα, ο πρώην παρουσιαστής και μοντέλο, έχει αποδείξει μέχρι τώρα ότι είναι και καλός στη συμβίωση και στα αγωνίσματα αφού είναι ιδιαίτερα εύστοχος.

Τι έχει γίνει όμως και μια μεγάλη μερίδα του πληθυσμού που παρακολουθεί Survivor, τον έχει αντιπαθήσει; Δεν είναι μία, ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά επτά φορές που το κοινό αναθεώρησε την άποψη του για τον παίκτη που στην αρχή είχε την εύνοια του, τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

1. Χανταμπάκης Vs Γιώργου Αγγελόπουλου

Οι περισσότερες εντάσεις στο Survivor, γίνονται για το φαγητό. Έτσι και σε αυτήν την περίπτωση όπου Αγγελόπουλος και Χανταμπάκης έγιναν μαλλιά κουβάρια. Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Αγγελόπουλος ζήτησε στον Χανταμπάκη να συζητήσουν κάτι μετά τον φαγητό που θα είναι ήρεμος και όχι τώρα. Ο Χανταμπάκης τον αγνόησε και μάλιστα όπως δήλωσε ο Ντάνος “πρόσβαλε την προσευχή του”. Έξαλλος ο Ντάνος, έξαλλο και το κοινό.

2. Χανταμπάκης Vs Πάνου Αργιανίδη

Για άλλη μια φορά η κόντρα ξεκίνησε για δύο πατάτες, οι οποίες ήταν του Γιώργου Αγγελόπουλου και τις είχε ζητήσει όταν πήγε στην ομάδα των Διασήμων. Το γεγονός αυτό είχε πειράξει τους Μαχητές οι οποίοι δεν είχαν κερδίσει το έπαθλο φαγητού και τις είχαν ανάγκη. Ο Στέλιος Χανταμπάκης προς έκπληξη όλων τότε, υπερασπίστηκε τον Ντάνο και ήρθε σε κόντρα με τον Πάνο, χωρίς όμως να του το ζητήσει κανείς και χωρίς να ήταν απαραίτητο να εμπλακεί, αφού δεν τον αφορούσε το θέμα.

3. Χανταμπάκης Vs Γουίλι

Μια ατάκα κατά του Στέλιου Χανταμπάκη είχε μουρμουρίσει ο Γουίλι, πρώην παίκτης του Survivor, γεγονός που είχε κάνει έξαλλο τον Διάσημο. Οι δυο τους είχαν μόλις αγωνιστεί και ο Χανταμπάκης είχε ηττηθεί. «Είπες κάτι όταν κέρδισες; Εξυπνάδες για τον Χανταμπάκη δεν θα λες. Το κατάλαβες βλάκα;». Και κάπως έτσι γνώρισε το κοινό το πρώτο ξέσπασμα του Χανταμπάκη.

4. Χανταμπάκης Vs Κωνσταντίνου Βασάλου

Σε προηγούμενα επεισόδια του Survivor, ο Στέλιος Χανταμπάκης ολοκλήρωσε το αγώνισμα, ωστόσο, δεν σήκωσε τη σημαία που θα έληγε την αναμέτρησή του με τον Βασάλο. Στον αντίποδα, περίμενε στωικά τον Βασάλο να τελειώσει το παζλ. Όταν ο τελευταίος γυρίζει καταιδρωμένος για να σηκώσει τη σημαία του, εκείνη τη στιγμή ο Χανταμπάκης τον προλαβαίνει και το κάνει πρώτος, με τρόπο που θεωρήθηκε εριστικός στα social media.

5. Χανταμπάκης Vs Έπαθλο Επικοινωνίας

Λίγο – έως πολύ – τραβηγμένη θεωρήθηκε η αντίδραση του Στέλιου Χανταμπάκη στο έπαθλο επικοινωνίας με την οικογένεια. Μόλις αντίκρισε φωτογραφίες με τα αγαπημένα του πρόσωπα και συγκεκριμένα του γιου του, ξέσπασε σε λυγμούς και κόλλησε το πρόσωπό του στην οθόνη. Οι χρήστες του Twittter που παρακολουθούσαν εκείνη την ώρα το Survivor, χαρακτήρισαν τον Χανταμπάκη “υπερβολικό”, “ψεύτικο” με αυτοσκοπό να κάνει επίκληση στο συναίσθημα στο κοινό. Και δεν τα κατάφερε…

6. Χανταμπάκης Vs Ειρήνης Παπαδοπούλου

Αν μέχρι τώρα, οι συγκρούσεις και οι συμπεριφορές  του Στέλιου Χανταμπάκη δεν σας φάνηκαν και τίποτα ιδιαίτερο, είναι γιατί δεν έχετε δει το αποκορύφωμα όλων, αυτήν με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Μεταξύ αστείου και σοβαρού, ο Χανταμπάκης έκανε ένα δικό του “Συμβούλιο” παίρνοντας τη θέση του Σάκη Τανιμανίδη που ανακοινώνει τις ψήφους προς αποχώρηση. Πέρα από το γεγονός ότι είναι Η ψήφος και όχι Ο, ο Στέλιος έκανε έξαλλο τους τηλεθεατές με τις ειρωνείες κατά της Παπαδοπούλου. Η συμπεριφορά του, εξόργισε το κοινό που πλέον υποστηρίζει την τραγουδίστρια, με πληθώρα μηνυμάτων συμπαράστασης στο Twitter.

7. Χανταμπάκης Vs Όλων

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ίντριγκες, χαρακτηρισμοί, κλίκες, σχόλια εναντίον παικτών, αστεισμοί… Το κοινό του Survivor φαίνεται ότι έχει κουραστεί με τα “πειράγματα” του Χανταμπάκη, που ίσως δεν είναι και τόσο αθώα…

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.