ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γουίτνεϊ Χιούστον: Ντοκυμαντέρ αποκαλύπτει τον άγνωστο έρωτα με την καλύτερή της φίλη

Γουίτνεϊ Χιούστον: Ντοκυμαντέρ αποκαλύπτει τον άγνωστο έρωτα με την καλύτερή της φίλη

Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τραϊμπέκα παρουσιάστηκε ενα ντοκιμαντέρ που φέρνει στο φως της δημοσιότητας άγνωστες πτυχές της τραγουδίστριας Γουίτνεϊ Χιούστον.

Η ταινία με τίτλο «Whitney: Can I Be Me» μέσα από εικόνες μπροστά και πίσω από τα παρασκήνια που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ξανά, επιχειρεί να φωτίσει σημεία της ζωής της τα οποία, αν και αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης, παρέμειναν στη σκιά.

Εκτός των άλλων, στην ταινία αποκαλύπτεται η ερωτική σχέση της διάσημης τραγουδίστριας με τη βοηθό και καλύτερη φίλη της, Ρόμπιν Κρόφορντ, σχέση για την οποία υπήρχαν φήμες για πολλά χρόνια, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Η Ρόμπιν της δημιουργούσε ασφάλεια. Με αυτήν η Γουίτνεϊ αισθανόταν ασφαλής και άνετη», υποστηρίζει στην ταινία η στυλίστρια Ελίν Λαβάρ, που ήταν στενή φίλη της τραγουδίστριας. «Δεν νομίζω ότι ήταν ομοφυλόφιλη. Νομίζω ότι ήταν αμφιφυλοφιλική», προσθέτει η Λαβάρ.

Παράλληλα, η ταινία δείχνει ότι η Χιούστον, που γνώρισε την Κρόφορντ στην εφηβεία της στο Νιου Τζέρσι και που στη συνέχεια παντρεύτηκε τον Μπόμπι Μπράουν, βρίσκονταν διαρκώς στη μέση μιας ανταγωνιστικής σχέσης μεταξύ της Κρόφορντ και του συζύγου της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την άλλη παρουσιάζονται νέες και αρχειακές εις βάθος συνεντεύξεις από μέλη της οικογένειας, φίλους και ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά στη Χιούστον, στις οποίες τα γεγονότα για τη σχέση αυτή παρουσιάζονται κάπως διαφορετικά. Αφήνεται να εννοηθεί ότι η σχέση αυτή αν και ερωτική ήταν περισσότερο πλατωνική και ότι η απομάκρυνση της από τη ζωή της σούπερ σταρ ήταν ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που συνέβαλαν στην πτώση της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.