ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Κλένια Ρένεση είναι η φαντασίωση κάθε άντρα (φωτό)

Η Κλένια Ρένεση είναι η φαντασίωση κάθε άντρα (φωτό)

Κλένια Ρένεση: Η γυναίκα που κάθε αρσενικό ερωτεύτηκε.

Μπορεί πλέον να βρίσκεται και επίσημα στην αγκαλιά του Μανού Τσάο, αλλά όλοι εμείς εξακολουθούμε να τη θεωρούμε δικιά μας.

Μια τέτοια γυναίκα, άλλωστε, επιβάλλεται να ανήκει σε όλους. Έστω και στη φαντασία μας.

Αν είσαι από εκείνος που δηλώνουν δύσπιστοι απέναντί της, σου δίνουμε μερικούς λόγους για να πειστείς πως πρόκειται για την πιο σεξουαλική Ελληνίδα της δεκαετίας.

Η Κλέλια, άλλωστε, μας έχει χαρίσει απλόχερα πολλούς. Πάρα πολλούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.