Κιμ Καρντάσιαν: Τι δήλωσε πλαστικός για τα «κρεμασμένα» οπίσθια της (φωτό)

Κιμ Καρντάσιαν: Τι δήλωσε πλαστικός για τα «κρεμασμένα» οπίσθια της (φωτό)

Ο γιατρός της Κιμ Καρντάσιαν δήλωσε ότι τα οπίσθια της τηλεπερσόνας «δείχνουν σε άσχημη κατάσταση» και τα παρομοίωσε με ξεφούσκωτα μπαλόνια.

Ο πλαστικός χειρουργός Aaron Rollin, ο οποίος εκτιμάται ότι εργάστηκε πάνω στα οπίσθια της 36χρονης τηλεπερσόνας -παρότι η σταρ αρνείται κάθε επέμβαση- τα αποκαλεί «υπερβολικά μεγάλα».

Μετά την αποκάλυψη των τελευταίων φωτογραφιών της Κιμ Καρντάσιαν, η οποία δείχνει απροκάλυπτα τα σοβαρά προβλήματα στο σώμα της, ο πλαστικός ρωτήθηκε από την The Mail Online: «Ας αποτελέσουν μάθημα για οποιονδήποτε θέλει να κάνει ένα μέρος του σώματός του μεγαλύτερο», δήλωσε.

«Αν υπάρχει κυτταρίτιδα σε εκείνο το σημείο πριν την επέμβαση, θα υπάρχει και μετά. Οι άνθρωποι θα πρέπει να το ξέρουν αυτό, αλλιώς θα δείχνει άσχημο, όπως της Κιμ», είπε.

«Ελήφθη λίπος από τη μέση της και μεταφέρθηκε στα οπίσθιά της. Αλλά αυτό συμβαίνει όταν μεταφέρεις λίπος από το ένα μέρος στο άλλο. Το πρόβλημα με το λίπος είναι ότι παραμένει πρόβλημα, όπου κι αν βρίσκεται. Αυξάνεται με τον ίδιο τρόπο όπως και στο μέρος που βρισκόταν πριν. Η Κιμ είχε δύο παιδιά, πήρε βάρος και μετά το έχασε, μετά ξαναπήρε και το ξαναέχασε. Είναι σαν να φουσκώνεις ένα μπαλόνι και μετά να το ξεφουσκώνεις, υπάρχουν διακυμάνσεις. Γι’αυτό φαίνεται έτσι », πρόσθεσε.

Και μην αφήνοντας καμία ελπίδα στην ριάλιτι σταρ, κατέληξε: «Ολα είναι εναντίον της και δεν υπάρχει τίποτα να κάνει, εκτός και αν τα φωτοσοπάρει».

Η Καρντάσιαν απέκτησε πάνω από 100.000 νέους Instagram followers από τη στιγμή που δημοσιεύτηκαν αυτές οι φωτογραφίες από τις διακοπές της στο Μεξικό.

Πολλοί την επέκριναν για την εικόνα που παρουσιάζει το σώμα της, ειδικά τα οπίσθιά της, τα οποία δεν μοιάζουν σε τίποτα με τα οπίσθια που δείχνει η ίδια στα social media.

Πριν από δύο χρόνια η Κιμ Καρντάσιαν είχε κυριολεκτικά σπάσει το ίντερνετ κρατώντας ένα ποτήρι σαμπάνια πάνω στα οπίσθιά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.