ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έλαμψαν στο Met Gala 2017οι Bella Hadid και Kendall Jenner (φωτό, βίντεο)

Έλαμψαν στο Met Gala 2017οι Bella Hadid και Kendall Jenner (φωτό, βίντεο)

Το κόκκινο χαλί του Metropolitan Museum of Art της Νέας Υόρκης γέμισε και φέτος με celebrity παρουσίες για το Met Gala 2017 και τα φλας των φωτογράφων πήραν κυριολεκτικά φωτιά με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις. Πρωταγωνίστριες της βραδιάς η Kendall Jenner και η Bella Hadid που επέλεξαν αποκαλυπτικές διαφάνειες και σέξι δίχτυα μαγνητίζοντας τα βλέμματα. Όσο για την 36χρονη Gisele, έλαμπε μέσα στο μεταλλικό γκρι Stella McCartney φόρεμά της.

Η Jennifer Lopez πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με τον σύντροφό της Alex Rodriguez φορώντας μία γαλάζια τουαλέτα του οίκου Valentino και η Selena Gomez επίσης που εμφανίστηκε με τον The Weeknd. 

Η Αndriana Lima απέδειξε ότι είναι ένας επίγειος… άγγελος ενώ η Emily Ratajkowski εξέπληξε το κοινό της αφού πραγματοποίησε μία αρκετά σεμνή -για εκείνη- εμφάνιση.

Από την άλλη Rihanna, Katy Perry και Madonna απογοήτευσαν με τις ακατανόητες εμφανίσεις τους.

Δείτε τις εμφανίσεις 

Bella Hadid 

  

Kendall Jenner 

" width="560">

 

Adriana Lima

Gisele με Stella McCartney φόρεμα

Jennifer Lopez (με Valentino φόρεμα) και Αlex Rodriguez

Kylie Jenner 

Kim Kardashian

Selena Gomez και The Weeknd

Katy Perry

Miranda Kerr

Katie Holmes

Julianne Moore

Halle Berry 

Blike Lively 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.