Δείτε πόσα πήρε τελικά η Ειρήνη Κολιδά για την συμμετοχή της στο Survivor – Σε ποιον έστελνε τα λεφτά

Δείτε πόσα πήρε τελικά η Ειρήνη Κολιδά για την συμμετοχή της στο Survivor – Σε ποιον έστελνε τα λεφτά

Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης παραχώρησε η Ειρήνη Κολιδά και μίλησε για την εμπειρία της από το Survivor που την έκανε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό.

Η personal trainer αποκάλυψε μεταξύ άλλων αν πήρε αποζημίωση για τον τραυματισμό της κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και την συνολική αμοιβή της για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι.

-Και για πες, πόσα χρήματα πήρες ως αποζημίωση;

Φράγκο τσακιστό.

-Και από αμοιβή;

Εσύ τι νομίζεις;

-Εγώ λέω ένα δεκαχίλιαρο!

Για πες.

-Προς τα κάτω ή προς τα πάνω;

Προς τα κάτω.

Για πες.

-Τώρα την κολοκυθιά θα παίξουμε; Πόσα ακριβώς;

Όπως ένας κανονικός μισθός.

-Δηλαδή τρία χιλιάρικα και για τους δύο μήνες;

Και λιγότερα! Τα οποία έστελνα για το παιδί μου και τη μητέρα μου.

Η Ειρήνη Κολιδά σε προηγούμενη συνέντευξή της στο TV Εθνος είχε αποκαλύψει ότι η παραγωγή της πρότεινε να συμμετάσχει και στον επόμενο κύκλο του ριάλιτι . «Μας είπαν αν θέλουμε να πάρουμε μέρος στον επόμενο κύκλο του προγράμματος. Το θέλω και θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά. Να έχουμε πρώτα την υγεία μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: bovary.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.